MifTy Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 postul ?la are 3 ani, de-atunci s-au mai schimbat lucrurile!!! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 M/ai exista asemenea asemenea Multimetre HC-3500Teu nu am vazut asa ceva ?????????? intre timp au aparut DT-830 Link spre comentariu
cristian2009 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Salut, am si eu acest multimetru dar i-am pierdut senzorul de temperatura. Am gasit ceva asemanator cu al meu la unul din magazinele de pe strada Maica Domnului. Mufa pe care trebuie sa o introduc in aparat se potriveste. Ar trebui sa ma interesez si de anumite carcateristici ale senzorului ? Pe aparat K-type. Senzorii de tip "K" sunt de mai multe tipuri, aliaje diferite sau sunt toate la fel ? Link spre comentariu
cristian2009 Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Doresc sa cumpar un multimetru HC-3500T defect. Daca are cineva si nu il mai foloseste il rog sa-mi dea un pm. Poate avea si componente lipsa, nu are importanta natura defectiunii.Stiu ca exista si sectiunea Bazar, dar sper ca aici sa am mai multe sanse de reusita. Multumesc pt intelegere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum