Vizitator robi_nemeti Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Buna ziua. Ma consider incepator in domeniu si as avea nevoie cateva sfaturi. De curand am luat in considerare achizitionarea unui amplificator sh deoarece as dori imbunatatirea calitatii sunetului. Situatia problemei: * Ascult muzica de pe un laptop HP 6830s, care are placa de sunet incorporata (nu are reglaje, iar calitatea este cum este...). * De obicei ascult muzica pe casti din cauza ca stau in camin... dar ma gandeam ca poate as putea imbunatati calitatea sunetului printr-un amplificator decat printr-o placa de sunet pentru laptop. Castile momentan sunt Philips SHP2000, dar doresc sa trec la un set de Sunheiser saptamana viitoare. Pe viitor as dori achizitionarea si unor boxe, insa momentan nu am loc de ele. Asteptarile mele ar fi : * nu doresc putere mare. Inainte am avut un sistem 2.1 Altec Lansing (90W) si nu le-am ascultat nici la 20% volum. * ma intereseaza doar calitatea sunetului, sa sune clar. Merita sa cumpar un amplificator sh (buget max 300-350 RON).? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Tu vrei sa amplifici semnalul din placa de sunet si te astepti sa sune mai clar in casti? SuccesIn locul tau as face/cumpara o placa de sunet pe usb Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 În primu' rînd poţi renunţa la mp3-uri. Sunhaiser? Eşti sigur? Firma originală e Sennheiser. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 viewtopic.php?f=26&t=49118 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum