Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu stiu ce amplif sa aleg

djx700

Postări Recomandate

clientii nu ofera mai mult de 200ron max 250 ron pe 2 x 100w

Transformatorul de alimentare pentru un amplificator de 2x100W, costa 200ron! Banuiesc ca mai are redresor, filtraj, amplificatoarele de putere, carcasa si eventual corector - astea probabil gratis!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

10

• remus68

8

• AlinEX

4

• zal

3

Top autori în acest subiect

se da urmatoarele... 2 * tda7294.... + piese aferente(fara corector). sursa in comutatie cu SG3525, niste MosFet mai smechere... + multe cunostinte in domeniu = un amplif relativ ieftin. insa tot nu acopera 200 de lei.... la munca ma refer... dai reak apuca-te de altceva. daca vrei sa faci ceva pt tine, MERITA daca faci pt vecinu X sau pt clientu Y nu se merita. la 200 de lei fac un amp de 2*35... max 50W/canal cu trafo cumparat de client...... AlinEXCu Respect

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Lentzull

vreau sa-mi achizitionez un amplificator si nu prea ma descurc ...blue tech cs-2500omnitronic P-250THE T.AMP E400BLUE TECH MA-200 dati-mi un sfat ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări