Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu stiu ce amplif sa aleg

djx700

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

10

• remus68

8

• AlinEX

4

• zal

3

Top autori în acest subiect

am 2 boxe cu ew1505 + pht 408 duduite de 2 x ipa 400 :ciuda: dar vreau sa-mi fc inca un amplif ...am zis ca ma bazez pe traf de la 600w cum mi-a spus cnv dupa care am ajuns la 300 apoi la 150 ! hotarati-va ! ca sa stiu ce fac cu el

Link spre comentariu

Eu am testat un AV400 pe transformatorul asta, pe o sarcina de 4 ohmisi s-a comportat destul de bine, dar tinand cont ca el a functionat pe AS2050 care scotea(cel putin teoretic) 2x50w, eu zic sa te orientezi tot la un amplificator 2x50w....2x60w maxim! Parerea mea!

Link spre comentariu

este sigur de acolo... am unul identic... dar in stare mai buna! al meu scoate fix 2*37V.. asta dupa punte redresoare si filtaj. dupa cum zice lorik nu are mai mult de 150 - 200W. este mare si greu dar.... e bun pt amplif mai mici asa de 2*50 - 60W sinus, si apoi e suficient pt casa sau apartament

Link spre comentariu

am 2 boxe cu ew1505 + pht 408 duduite de 2 x ipa 400 :ciuda: dar vreau sa-mi fc inca un amplif ...am zis ca ma bazez pe traf de la 600w cum mi-a spus cnv dupa care am ajuns la 300 apoi la 150 ! hotarati-va ! ca sa stiu ce fac cu el

man!!! are cred eu cam 5Kg si putere nu stiu ca nu am facut masuratori decat la tensiune.... da 600W in nici un caz nu are...
Link spre comentariu

Nu te mai pacali singur , nu poti obtine putere serioasa din KKTuri , si lumineaza-ne la ce-ti trebuie , ca sa nu batem si noi campii , uita de facaturi , cumpara un set de la SORTEH de amplificator Leach Marshall si cu acel trafo retea vei ramane uimit de calitatea redarii....si puterea va fi suficienta , mai tarziu poate prostesti si tu un incepator ca sa scapi de el , si o sa-ti comanzi un toroidal adevarat , mai adaugi finali in paralel pentru a obtine putere mai mare , dar totul implica ceva bani , altfel daca dai putin , putin face , si nu o sa apuci sa asculti calitate in viata asta , totul e un cerc vicios , uita de KKTuri , mergi numai pe lucruri adevarate , care au calitatea garantata , ia legatura pe MP cu SORTEH , te poate indruma , are experienta !

Link spre comentariu

Din experienta personala:

pe miezurile alea (cu secundare rebobinate - vezi DjDog) eu alimentez amplifuri (si/sau) etaje finale

de 2 x100W/8ohm. Dupa proba de 20 min....2x 100W/8ohm, amandoua canalele simultan, traful se incalzeste

cam la 60...70C. (Cuprul un pic mai cald ca miezul)

In functionare tipica, merg chiar usor mai reci.

Vorbesc de probe facute pe 5 (cinci) ampuri diferite, toate avand in alimentare miezuri din acelea.

Totul tine de calitatea rebobinarii! Eu le fac cu secundare de 2x37Vca/5A + 22Vca/0.6A.

Daca miezul de care vorbim ESTE cel din AS2050 sau AM1100 sau AM1040, cred ca tine lejer peste 325VA.

Cine nu crede, ii pot trimite poze!

II

Link spre comentariu

as putea face ceva cu stk sau tda 7294 2 x 70 w cam paiciTraful mi l-a dat un prieten pe degeaba nu are rost sa fac statii de calitate cu toroidale de nustiu ce fel etc ! fiindca clientii nu ofera mai mult de 200ron max 250 ron pe 2 x 100w !!! asa ca trebuie sa te zgarcesti unpic la piese :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări