Vizitator neuradu Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 ajutoram un grunig mp3 autocd merge dar radio se aude ff incetse mai poate repara? Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Da se poate repara du aparatu la un electronist Link spre comentariu
Vizitator neuradu Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 ce crezi ca e dus? Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 pai pot fi multe lucruri nu pot sa imi dau seam asa de la distanta fara sa vad o schema..In principal circuitul de comutare, de alimentare a uni preamplificator, etc.Si eu trebuie sa il repar pe al meu are aceiasi problema. Am observat acum citeva zile, numai ca taicamiu a plecat cu masina si nu am avut timp sa il dau jos. Link spre comentariu
Vizitator neuradu Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 multumesc pt raspunsl-am dus la un electronist dar la zalau am indoieli ca se descurcamai bine incercam la clujcred ca am facut scurt pe placa de radio cu surubul de fixare din spatele carcaseigresala meatotusi ma bucur ca imi dai sperantenu ma pricep - sunt ing. constructor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum