yoo Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 in primul rand salutari tuturor de pe elforum,scuzati daca este offtopic dar asi avea si eu nevoie de schema amp-ului technics su-8080.defectul consta ca functioneaza ambele canale doar daca am activat comutatorul mono,deci banuiesc ca problema ar fii undeva pe intrare intre mufa rca si comutatorulrespectiv.iar a doua problema este ca nu se aude prea tare.ex.pe o pereche de boxe pioneer de 40w stau cu volumul la maxim si pe amp.si pe pc.si totusi nu le stresez prea tare.oricum nu asi vrea sa imi bag nasul in el fara a avea intai o idee in privinta curentului de repaus al finalilor si alte aspecte ce nu trebuiesc omise . va multumesc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Scheme se cer la ''Colţul depanatorului''. Manualul nu se poate ataşa, are 8,2MB.Nu are nici o treabă curentul de repaos (incorect spus, e vorba de polarizarea trz finali) cu puterea, ci cu distorsiunile. Asta e puterea amplifului, mai mult nu poate la +/-46V şi oricum nu prea ţine sarcini de 4 Ohmi. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 functioneaza ambele canale doar daca am activat comutatorul monoEsti sigur ca introduci semnalul stereo, corect, in amplificator ? Nu modifica nimic in amplificator si nu utiliza sarccini sub 8 ohmi ! Link spre comentariu
yoo Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 va multumesc pentru corectii si atentionari(nu o spun cu rautate)sunt sigur ca aplic semnal stereo iar boxele sunt pe 6 ohm, am facut rost si de schema gratie unui utilizator al acestui forum daca ma puteti ajuta si cu alte sfaturi practice in depanarea lui,sunt deschis oricaror sugestii.va multumesc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Vezi că în schemă sînt cîteva greşeli intenţionate: Link spre comentariu
yoo Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Vezi că în schemă sînt cîteva greşeli intenţionate:multumesc ptr.informatie dar am rezolvat problema.de semnal era vinovat un comutator de pe calea semnal iar puterea subnutrita din cauza selectorului de tensiune de pe alimentare care era setat la 240v(cred ca asta este) oricum in privinta asta nu am cum verifica acum ca e deja 4 dimineata si ar trebuii sa ma pun si io sa fac cea ce fac toti oamenii normali la ora asta (nu sa mesteresc technicsul) multumesc tuturor ptr.sfaturi si sugestii.numai bine Link spre comentariu
zal Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Ca ideie, majoritatea amplifurilor Technics care mi-au trecut prin mîini au trafo bobinate economic, care se încălzesc stînd de geaba, iarna merge, dar puse pe 240V suportă mai bine vara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum