cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 puiu am incercat sa convertesc un fisier C in hex cum ai spus tu ,dar nu merge Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Ce fisier ai luat ca sa-l convertesti? Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 aici Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Am gresit terminatia. In loc de c este h. Deci fisierul este .h Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 nu inteleg ce vrei sa spui, fisierul l-am downladat dintr-un site si zice ca e scris in limbaj C Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Eu stiu ca fisierul scris in C trebuie sa aibe terminatia .h pentru a fi recunoscuta de MPLAB Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 i-am schimbat terminatia ....face exact la fel Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar cred ca este necesar sa depui un minim efort de a citi prin documentatie inainte de a pune pur si simplu intrebari . Parerea mea... Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 nu e nici o problema, iti multumesc ca m-ai ajutat, atat voiam sa mai stiu... nu prea imi permite nici timpul sa citesc, azi a fost o exceptiesho_gun daca sti cum, de ce nu imi spui si mie, o idee macar Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 O sugestie ar fi http://www.ccsinfo.com/faq.php?page=ccs_mplab Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 multumesc mult!si tie puiu deasemenea Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 51519c.pdf http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 33014K.pdf Incearca sa le descifrezi dupa ce le descarci pe calculatorul tau Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Eu stiu ca fisierul scris in C trebuie sa aibe terminatia .h pentru a fi recunoscuta de MPLABPrin conventie, in c fiserele sursa normale se termina in .c, iar fisierele header au terminatia .h. Ambele tipuri de fisiere sunt recunoscute de MPLAB si tratate corespunzator (daca MPLAB este "conectat" cu un compilator C).LE Din pacate nu toate compilatoarele pentru PIC sunt Ansi C; asta inseamna ca pentru a compila cu succes un fisier iti trebuie fix acelasi compilator pentru care a fost scris (sau il adaptezi compilatorului tau, da' e mai complicat). Link spre comentariu
yo7but Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Am si eu un fisier de transformat din asm in hex, poate ma ajuta cineva.Multumesc.P.S. : Se va schimaba extensia din txt in asm. TNC.txt Link spre comentariu
nico_2010 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Fisierul .hex dorit. Schimba extensia .txt in .hex TNC-2.txt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum