puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Lucrez de prin 77 pe calculatoare si cred ca am dreptate, dar este numai punctul meu de vedere. Cu bitdefenderul am avut foarte multe probleme asa ca l-am montat pe un calculator si incercam cu el sau il dezactivam si vedem daca merge. Astazi e o explozie de antivirusi si netul ofera foarte multi, dar trebuie sa fi foarte circumspect. Astep sa instalezi MPLAB Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Incerca sa vezi site lui bitdefender sau site symantec. Daca nu le vezi incerca sa scanezi calculatorul cu un NOD actualizat. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 l-am instalat din nou Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 l-am instalat din nouSi care e rezultatul ? Ceva de bine ? Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 sho_gun fac exact ca in linkul acela?(ii dau direc open)...sau fac new project Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Direct open . ( iti apare mplink acum ? ) Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 a functionat, sigur de la kaspersky era, am instalat mai intai MPLAB si apoi kavsho_gun si inca ceva,pot sa transform si fisiere in format C in hex Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 a functionat, sigur de la kaspersky era, am instalat mai intai MPLAB si apoi kavKAV sau KIS nu prea dau alarme false . Probabil ca aveai acel worm.Bine ca ai rezolvat pana la urma . Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 sho_gun si inca ceva,pot sa convertesc fisiere scrise in limbaj C in hex? Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 cum? daca nu te deranjez prea mult Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 In loc de fisier asm, trebuie sa incluzi fisier cu terminatia .c si in rest e la fel. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 ce tool trebuie sa selectez? HI-TECH C compiler pentru ce este? Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 sho-gun am rulat hex-ul in Pic S imulator ide si imi face la fel,dupa 3 ins. stop, cel postat de tine merge ca uns Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 sho-gun am rulat hex-ul in Pic S imulator ide si imi face la fel,dupa 3 ins. stop, cel postat de tine merge ca unsNu am facut nimic in plus decat am spus deja . Exact cum ti-am spus tie am facut si eu . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum