Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ASM to HEX

cosmin17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin17

54

• puiu

38

• sho_gun

22

• fratello

2

Top autori în acest subiect

Probabil ca l-ai instalat aseara , dar nu se comporta corect . Trebuia sa se afle in Add/Remove programs.

Si pentru build procedezi exact ca in link-ul pe care l-ai folosit ca inspiratie.

P.S. Iti sugerez ( evident, daca poti si vrei ) sa instalezi "pe curat" sistemul de operare si apoi MPlab.

Mai verifica si ca nu cumva Kaspersky Internet Security sa-l fi pus prin carantina

Link spre comentariu

S-ar putea ca antivirulsul sa nu te lase sa-l instalezi deorece softul cere vre-o permisiune la registri Winosului. De acea dupa ce descarci arhiva, eu iti propun sa lucrezi deconectat de la Internet si sa decuplezi inclusiv antivirusul.

Link spre comentariu

sa inteleg ca voi nu aveti antivirus..sau l-ati dezactivat la instalare

Nici una nici alta . Am KAV cu semnaturile la zi , dar nu a semnalizat nici un worm.De aceea ti-am spus ca e posibil sa ai intr-adevar ceva.
Link spre comentariu

stiu sigur ca, aseara cand am instalat MPLAB-ul am avut o atentionare de la kaspersky, si ma intriga faptul ca nu exista in control panelam scanat tot calculatorul, nu mi-a gasit nici un virus

Link spre comentariu

puiu stiu asta ..dar nu credo sa instalez din nou windows-ul, intr-o ora e gatasi mai am o nelamurire in legatura cu "Set Language Tool"ce selectez MPASM sauMPLIBselectez -Microchip MPASM toolsuite'-executables-

Link spre comentariu

E alegerea ta cum vrei sa procedezi mai departe. Scenarii ar putea fi urmatoarele :1) oprire KIS si reinstalare doar MPlab , urmat de teste de build;2) Format disc sistem + reinstalare WIN + aplicatii + antivirus + MPLab + teste pt build;3) Devirusare integrala , verificat setari antivirus , reparare win + reinstalare MPLab;

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări