puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Dupa ce inti in Control Panel, alege optiunea Add Remove Programs . O sa dureze un pic pana apar toate aplicatiile. Te duci la Microchip. Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Daca ai XP nu se comporta chiar ca un sistem proaspat instalat . Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 da, am intrat, cunosc pasii dar nu exista acoloaseara pe la 20:00 l-am instalat Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Probabil ca l-ai instalat aseara , dar nu se comporta corect . Trebuia sa se afle in Add/Remove programs. Si pentru build procedezi exact ca in link-ul pe care l-ai folosit ca inspiratie. P.S. Iti sugerez ( evident, daca poti si vrei ) sa instalezi "pe curat" sistemul de operare si apoi MPlab. Mai verifica si ca nu cumva Kaspersky Internet Security sa-l fi pus prin carantina Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 asa am procedat dat nu mergeproblema e ca nu imi gaseste MPLINK Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Incearca sa-l instalezi din nou, fara sa fi conectat la internet. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 asta eeeeeeee, am primit o atentionare de la kaspersky(zicea ceva de worm), dar nu m-am gandit ca afecteza MPLAB,ce fac in cazul asta?...daca face la fel Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 S-ar putea ca antivirulsul sa nu te lase sa-l instalezi deorece softul cere vre-o permisiune la registri Winosului. De acea dupa ce descarci arhiva, eu iti propun sa lucrezi deconectat de la Internet si sa decuplezi inclusiv antivirusul. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 sa inteleg ca voi nu aveti antivirus..sau l-ati dezactivat la instalare Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Eu am bitdefender ca antivirus si pe un un alt calculator un Norton. Deci alti antivurusi decat ai tu. Sa nu uiti ca antivirusi se creeaza dupa ce au aparut virusi, deci.... Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 sa inteleg ca voi nu aveti antivirus..sau l-ati dezactivat la instalareNici una nici alta . Am KAV cu semnaturile la zi , dar nu a semnalizat nici un worm.De aceea ti-am spus ca e posibil sa ai intr-adevar ceva. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 stiu sigur ca, aseara cand am instalat MPLAB-ul am avut o atentionare de la kaspersky, si ma intriga faptul ca nu exista in control panelam scanat tot calculatorul, nu mi-a gasit nici un virus Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Din momentul cand apare un virus si pina cind apare un antivurus pentru el trece un timp cand calculatorul este expus acelui virus Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 puiu stiu asta ..dar nu credo sa instalez din nou windows-ul, intr-o ora e gatasi mai am o nelamurire in legatura cu "Set Language Tool"ce selectez MPASM sauMPLIBselectez -Microchip MPASM toolsuite'-executables- Link spre comentariu
sho_gun Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 E alegerea ta cum vrei sa procedezi mai departe. Scenarii ar putea fi urmatoarele :1) oprire KIS si reinstalare doar MPlab , urmat de teste de build;2) Format disc sistem + reinstalare WIN + aplicatii + antivirus + MPLab + teste pt build;3) Devirusare integrala , verificat setari antivirus , reparare win + reinstalare MPLab; Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum