Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ASM to HEX

cosmin17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin17

54

• puiu

38

• sho_gun

22

• fratello

2

Top autori în acest subiect

Debug build of project `D:\Lucru\PIC\RX_EL\RX1.mcp' started.Language tool versions: MPASMWIN.exe v5.35, mplink.exe v4.35Preprocessor symbol `__DEBUG' is defined.Sat Jan 16 10:19:48 2010----------------------------------------------------------------------Make: The target "D:\Lucru\PIC\RX_EL\RX_EL.o" is out of date.Executing: "E:\Program Files\Microchip\MPASM Suite\MPASMWIN.exe" /q /p12F675 "RX_EL.asm" /l"RX_EL.lst" /e"RX_EL.err" /d__DEBUG=1Warning[215] D:\LUCRU\PIC\RX_EL\RX_EL.ASM 20 : Processor superseded by command line. Verify processor symbol.Message[301] E:\PROGRAM FILES\MICROCHIP\MPASM SUITE\P12F629.INC 36 : MESSAGE: (Processor-header file mismatch. Verify selected processor.)Message[302] D:\LUCRU\PIC\RX_EL\RX_EL.ASM 54 : Register in operand not in bank 0. Ensure that bank bits are correct.Message[302] D:\LUCRU\PIC\RX_EL\RX_EL.ASM 56 : Register in operand not in bank 0. Ensure that bank bits are correct.Message[302] D:\LUCRU\PIC\RX_EL\RX_EL.ASM 58 : Register in operand not in bank 0. Ensure that bank bits are correct.Make: The target "D:\Lucru\PIC\RX_EL\RX_EL.cof" is out of date.Executing: "E:\Program Files\Microchip\MPASM Suite\mplink.exe" /p12F675 "RX_EL.o" /u_DEBUG /z__MPLAB_BUILD=1 /z__MPLAB_DEBUG=1 /o"RX_EL.cof" /M"RX_EL.map" /W /xMPLINK 4.35, LinkerCopyright © 2009 Microchip Technology Inc.Errors : 0Loaded D:\Lucru\PIC\RX_EL\RX_EL.cof.----------------------------------------------------------------------Debug build of project `D:\Lucru\PIC\RX_EL\RX1.mcp' succeeded.Language tool versions: MPASMWIN.exe v5.35, mplink.exe v4.35Preprocessor symbol `__DEBUG' is defined.Sat Jan 16 10:19:54 2010----------------------------------------------------------------------BUILD SUCCEEDEDAcesta este mesajul care mi-l da

Link spre comentariu

In general pare bine. Eu doua zile nu am achelari si nu pot sa vad detalile. Eu am avut un avantaj ca nestiint limba engleza nu m-am ghidat dupa nici-un site. Am instalat MBLAB 8.43 dupa ce am dezarhivat bibloteca ce am descarct-o de la MICROCHIP. Da am inlocuit numai divece.

Link spre comentariu

Este vorba de arhiva de la mplam 8.43. Eu intai o descarc, apoi dezarhivez si apoi instalez noua versiune. Fac acest lucru deoarece arhivele le pastrez deoarece sar putea sa nu mearga noua versiune. Nu este vorba de o bibloteca speciala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări