Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ASM to HEX

cosmin17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin17

54

• puiu

38

• sho_gun

22

• fratello

2

Top autori în acest subiect

am instalat din nou MPLAB, dar m-am pierdut la setari, putin ajutor.....nu stiu unde este MPASM.exede fapt vreau sa invat si eu sa transform un ASM in HEX, ce pasi trebuie urmati?????aceeasi eroare " nu gaseste instrumentele", ce gresesc?????/

Link spre comentariu

Vezi cand deschizi MPLAB apesi pe proiect nou. Adica apesi pe Project, apoi pe New... si se deschide fereastra New Project in care trebuie sa stabilesti numele proiectului si directorul. Fa acest lucru si apoi mergem mai departe.

Link spre comentariu

Acum dute pe View si alege Project si va trebui sa-ti apara o fereastra cu tenumirea proiectului si terminatia .mcw si in care trebuie sa alegi directorul Surce Files si cu el selectat sa apesi butonul din dreapta dupa care sa apesi Add Files... si sa selectezi fisierul RX_EL. asm de unde l-ai pus.

Link spre comentariu

Acum daca faci clic pe RX_...asm vezi programul sursa si poti sa porbesti simulatorul sau programatorul dupa ce l-ai transformat, deci ai apasat pe pictocrama de conversie 'Make' si ai sa vezi ca merge

Link spre comentariu

Dupa ce ai apasat pe butonul Make vezi ca ai si fisierul HEX obtinut in acelasi director. Eu nu ma uit dupa el deoarece programez cu unul din programatoarele recunoscute de MPLAB si nici nu ma intereseaza deoarece automat isi ia fisierul si progreameaza PIC.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări