cosmin17 Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 fratello cu siguranta ai dreptate, ceva nu am facut corect ...dar nu stiu ce, si am avut o problema la selectare " Set Language Tool"....care trebuie selectat???? Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Un rand mai sus in poza ta ... Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 as avea o intrebare, se mai instaleaza un alt program in afara de MPLAB IDE de pe site-ul de la Microchip??? Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 am instalat din nou MPLAB, dar m-am pierdut la setari, putin ajutor.....nu stiu unde este MPASM.exede fapt vreau sa invat si eu sa transform un ASM in HEX, ce pasi trebuie urmati?????aceeasi eroare " nu gaseste instrumentele", ce gresesc?????/ Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 ....................... Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Vezi ca se pare ca nu ai fisierul pentru proiect. L-ai creat? Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 nu am creat nici un fisier, cum se creaza? Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Vezi cand deschizi MPLAB apesi pe proiect nou. Adica apesi pe Project, apoi pe New... si se deschide fereastra New Project in care trebuie sa stabilesti numele proiectului si directorul. Fa acest lucru si apoi mergem mai departe. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 am creat... Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Acum dute pe View si alege Project si va trebui sa-ti apara o fereastra cu tenumirea proiectului si terminatia .mcw si in care trebuie sa alegi directorul Surce Files si cu el selectat sa apesi butonul din dreapta dupa care sa apesi Add Files... si sa selectezi fisierul RX_EL. asm de unde l-ai pus. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 gata am reusit.....mai departe Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Acum daca faci clic pe RX_...asm vezi programul sursa si poti sa porbesti simulatorul sau programatorul dupa ce l-ai transformat, deci ai apasat pe pictocrama de conversie 'Make' si ai sa vezi ca merge Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 cum il transform in hex? Link spre comentariu
puiu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Dupa ce ai apasat pe butonul Make vezi ca ai si fisierul HEX obtinut in acelasi director. Eu nu ma uit dupa el deoarece programez cu unul din programatoarele recunoscute de MPLAB si nici nu ma intereseaza deoarece automat isi ia fisierul si progreameaza PIC. Link spre comentariu
cosmin17 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 aici? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum