Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema intrare semnal audio

Vizitator djnono

Postări Recomandate

Vizitator djnono

In sfarsit am reusit sa realizez cele 2 av800,dar am o intrebare: am realizat un sistem 2.1 subwoofer pe 2xav800 ai sateliti amplificati cu 2xav400...acum vine intrebarea,introducand semnal stereo din calculator,cum fac asta ?? sa ramana semnalul stereo pe sateliti si in subwoofer sa am ambele canale??dar fara sa alterez semnalul,adica sa il fac mono,mai precis sa am semnalul stereo pe ambele amplificatoare?/,la av400 e usor dar cum fac cu av800 ?? ca daca impreun semnalul l &r atunci devine mono pe toate amplificatoarele,va rog sa ma scuzati daca nu am explicat bine si daca nu m-am facut inteles,multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

6

• Badman

3

Top autori în acest subiect

...mai trebuie si o alimentare...

Pentru a utiliza filtrul activ de subwoofer, trebuie si alimentare si sint convins ca nu va primi un filtru activ fara sa-i fie necesara alimentarea circuitului. Nu e nimic complicat in a realiza o alimentare, folosind sursa amplificatorului. Exemple sint destule pe forum.
Link spre comentariu

Nu era vorba de a primi marfa comandata, ci de a primi un filtru activ care nu necesita alimentare. A aratat, intr-o postare anterioara, ca nu are pcb (pentru o anumita schema) si alimentare. Pentru a intercala un filtru activ in circuitul amplificatorului, are neaparat nevoie sa adapteze etajul de alimentare, sa-i furnizeze si tensiunea de alimentare a filtrului.

Link spre comentariu
Vizitator djnono

Man,dar tu crezi ca eu is inginer in proiectare??? sunt doar un amarat de incepator electronist care spre mirarea parsoanelor avansate in electronica,am reusit sa realizez 2 av800 ca si incepator,si am reusit asta doar cu ajutorul forumului,eu nu pot sa realizez din start de incepator un cablaj complex,adica cu 2,4 circuite integrate,schema care mi-ai dat-o era buna,dar fara cablaj e greu sa realizez aia,te rog sa ma crezi si pe mine ca am avut o satisfactie enorma cand am realizat amplificatoarele acelea,electronica e frumoasa si te rog sa ma lasi si pe mine sa invat cate ceva,multumesc si cu respect fata de totii oamenii de pe forum,Aurel

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Administratori

:da Asteapta sa-l primesti !

Mai bine nu il trimiteam ca @djnono e neserios, sa intors inapoi filtrul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări