Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar monitor LCD color LM5Q32 5 inchi

cosmos

Postări Recomandate

Salut! caut un monitor LCD color LM5Q32 de 5 inchi,acesta este de la un automat DOLESHAL care camanda o camera de crud-uscate (salamuri).Poate puteti sa ma ajutati in aceasta problema.Sint oarece intermediari care comercializeaza acest produs dar sint niste escroci care cer pe acesta.... ca si cum ai cumpara un satelit de telecomunicatii.MII DE MULTUMIRI

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmos

4

• zal

1

• dorofteius

1

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator antton

am rezolvat problema ,subiect incheiat

Unde anume l-ai gasit si in ce conditii de pret ? Te rog ajuta-ma ! Tin un utilaj pe tusa de doua saptamani si singura oferta are un pret astronomic iar termenul de livrare este de 8(opt ) saptamani .Apropo de " baieti buni " ai dreptate , sunt garla si de o nesimtire crasa !
Link spre comentariu

Direct de la furnizor adica de la DOLESHAL Austria , in Romania nu cautati pentruca nu o sa gasiti asa ceva, adresa exacta nu o stiu (nu l-am cumparat eu) eu l-am montat, iar pretul cu care a fost cumparat a fost 1000 euro, mai putin de atat nu cred ca o sa-l gasiti .Succes!

Link spre comentariu
Vizitator antton

Direct de la furnizor adica de la DOLESHAL Austria , in Romania nu cautati pentruca nu o sa gasiti asa ceva, adresa exacta nu o stiu (nu l-am cumparat eu) eu l-am montat, iar pretul cu care a fost cumparat a fost 1000 euro, mai putin de atat nu cred ca o sa-l gasiti .Succes!

Sa inteleg ca 667euro , pretul la care l-am gasit eu in Germania nici nu trebuie comentat .L-am luat ! Multumesc oricum ! Sanatate .
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Revin asupra problemei. Am nevoie si eu de 2 sau 3 bucati.Singurul loc unde am gasit a fost America. Daca imi da si mie cineva informatia, de unde le pot cumpara din europa trimit lada de bere.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări