Vizitator Al3cS Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Am primit 4 camere wireless de la un vecin. Am adaptoarele de curent, dar reciverul i s-a stricat (era un tv micut de tot).Ce imi trebuie pentru a conecta camerele la PC? (transmitere live, inregistrare, stocare pe hdd in caz de nevoie)In caz ca nu e posibil la PC macar la TV dar preferabil PC.Pe camere scrie asa ELRO Wireless Observation System CS96C, 2.4 ghz.Uitati si o poza: Link spre comentariu
boboBOBO Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 daca camerele au si mufe de iesire poti sa le conectezi la calculator ! Eu am facut ceva in genula acesta .. am un tvtuner si a fost floare la ureche doar am conectat-o la tv tuner si voila ! O poti folosi ca si camera web etc ...insa daca , camerele nu au mufe si au transmitator incorporat iti trebuie un receiver pe frecventa 2,4 ghz si debea atunci vei putea lua semnal de la receiver si sa le conectezi la calculator ! Fa o poza cu ele... cu spatele lor ! Link spre comentariu
Vizitator Al3cS Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Nu, nu mai are nimic in spate pentru conectat, e doar wireless. Are doar un capacel lunguiet care acopera un switch de trei pozitii pentru selectarea canalului. in rest aia verde e antena iar mufa neagra e de la alimentare.Reciverul poate fi orice reciver pentru camere care functioneaza la frecventa de 2.4 ghz? Sau trebuie sa caut ceva special?Sunt interesat in ceva cu minim 2 canale (am patru camere iar de doua am nevoie neaparat), si sa se poata conecta la PC, eventual daca exista sa fie si cu soft si alte minuni pentru inregistrat sau impartirea ecranului in doua (o parte sa vad o camera iar cealalta camera 2). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum