Vizitator vladd Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 buna ziua, poate subiectul a fost analizat insa imi incerc si eu norocul;am un monitor cu tuner tv incorporat (adus din state) si nu e in stare sa recunoasca se pare semnalul tv analog de pe cablul romanesc in sensul ca el vede ceva canale dar alb negru si fara sunet si in plus imaginea e trunchiata (nu se vede partea de jos).pentru ca nu imi place sa umblu deloc cu 2 telecomenzi, va intreb daca exista vreun aparat care sa-l interpun pe cablul coaxial si care sa 'strunjeasca' semnalul si sa-l dea catre monitor/tv la frecventa pentru care e facut tunerul lui (aia din state, care o fi aia)adica n-as vrea sa discut deocamdata varianta cu tunerul digital de la upc care scoate scart, care tv nu are scart ci doar component, care scart ar trebui convertit la component etc etc deci ma intereseaza mai degraba 'trasul in banda' sau modificarea frecventelor de pe coax.ma iertati pentru terminologia evidnet barbara, nefiind de specialitaemultumesc Link spre comentariu
Vizitator vladd Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 aoleou , acuma vad, o fi de la faptul ca scrie ca "NTSC/ATSC/QAM digital tuner" adica nu e deloc PAL? de aia porbabil nu se vedeau bine posturilemi-o trebui convertor pal->ntsc... Link spre comentariu
daisarqx Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 aoleou , acuma vad, o fi de la faptul ca scrie ca "NTSC/ATSC/QAM digital tuner" adica nu e deloc PAL? de aia porbabil nu se vedeau bine posturilemi-o trebui convertor pal->ntsc... da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum