mikella Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Deci cum spune si titlul am procurat un casetofon auto dar nu stiu care sunt pinii pe care se alimenteaza! Pun si doua poze poate recunoaste careva si da o parere.Este recuperat de pe o honda si scrie pe el honda navigation sistem,mai era legat la el si un sistem de navigare care folosea displaiul si comenzile din casteofon Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 in general pinii de alimentare sunt pe partea dreapta cum te uiti la mufa din prima poza,si de obicei sunt mai grosi decat ceilaltidoar ca ,pinul de Acc(remote start) e unul din cei de langa pinii de alimentare si va trebui sa risti punand tensiune pe unul din ei Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Stiam si eu ca pinii de la alimentare sunt in general mai grosi dar care si cum se alimenteaza,ca daca am facut o greseala miam luat adio de la el!Multumesc de raspuns si mai astept pareri! Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 pai daca ai doi pini mai grosi,unul din ei fiind minus,iti va da continuitate daca masori intre el si carcasa aparatului ;) Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 cel mai bine faci daca cumperi un cablu original. Asta presupune sa sti din ce an era masina ;) Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Nu stiu din ce an era masina si am 4 pini mai grosi nu doar 2.Printre pinii astia trebuie sa fie B+,masa,firul care merge la contact(am uitat cum ii zice)si remotele.Am facut rostul de anca un casetofon de la honda si are acelasi tip de mufa dar mai are si o eticheta pe care scrie fiecare fir unde trebuie legat! Sa speram ca o sa mearga asa,o sa incerc dar nu stiu cand ca stau tare rau cu timpul liber. Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 daca sti aproximativ care ce fir e faci in felul urmator .... cu aparatul de masura verifici ca - sa fie la pinul potrivit. Intre acesta si carcasa trebuie sa fie 0 ohmi ... pentru plus permanent, si plus contant (ACC) incerca playerul cu o sursa ce scoate un curent mic .. .astfel chiar daca gresesti nu se arde nimic. In nici un caz nu experimenta direct la bateria masinii, pentru ca acolo ai disponibil un curent foarte mare. Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Am reusit sa alimentez fara surprize!Functioneaza fain doar ca e arsa lampa(sau ce o fi ca nu stiu)care lumineaza displeiul.In cazul asta sta si se odihneste pe un raft ca nu am ce sa ii fac.va multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 tinand cont ca e un aparat ce a echipat candva un model de masina din fabrica s-ar putea sa ai un fir dedicat catre trebuie pus la plus pentru ati aprinde displayul Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Are un fir pentru lumini dar nu aprinde si displeiul.Restul de fire sunt difuzoare pe mufa aia iar restu de mufe habar nam ce este cu ele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum