Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oscilosdop E 0109

Vizitator costy vl

Postări Recomandate

Vizitator costy vl

Salut pe tota lumea si va rog daca cineva are o documentatie completa de la osciloscopul E 0109 si una de la osciloscopul E 0108 la care am nevoie de schema sursei.Am cautat pe net dar imi cer scuze poate nu am cautat destul. Puteti trimite pe email [email protected] Va multumesc foarte mult.http:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

2

• naetv

2

• SOLDAN CONSTANTIN

1

• 2 luni mai târziu...

Domnule naetv, As avea nevoie de schema electrica a placii cu baza de timp de la osciloscopul E0108. Vreau sa repar un asemenea osciloscop si are comutatorul bazei de timp spart. Va trebui sa il inlocuiesc (daca oi gasi un asemenea comutator) si pentru a nu gresi conexiunile as avea nevoie de schema. Va multumesc anticipat.Am vazut schemele pe nick.ro dar sunt neclare.

Link spre comentariu

Studiind mai atent comutatorul bazei de timp de la osciloscopul E 0108 am constatat ca acesta este fabricat special pentru acest aparat deoarece contactul comun la cei 5 galeti nu se afla pe aceeasi linie.Un comutator obisnuit cu 12 pozitii si 5 galeti nu poate fi folosit. Daca are cineva din defrisarea osciloscopului E 0108 un asemenea comutator m-ar interesa sa il cumpar.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări