Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sita serigrafica

Vizitator Vladutz_by

Postări Recomandate

Vizitator Vladutz_by

am deschis postul asta desi exista cel deschis de Vasile dar vreau aici explicatii concrete si complete despre cum se poate face o sita serigrafica. sita se construieste in functie de marimea imprimarii ? eu vreau de ex sa imprim pe cutii micute si silk scren la placutele cablatenu imi ziceti ca s-a discutat ca nu prea e nimic concret acolo :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sifor

2

Top autori în acest subiect

am deschis postul asta desi exista cel deschis de Vasile dar vreau aici explicatii concrete si complete despre cum se poate face o sita serigrafica. sita se construieste in functie de marimea imprimarii ? eu vreau de ex sa imprim pe cutii micute si silk scren la placutele cablatenu imi ziceti ca s-a discutat ca nu prea e nimic concret acolo :(

Da sa traitzi ! explicatii imediat ! concrete si complete ! sa traitzi shefutzu' !Don MarioP.S. "va rog" sau "daca se poate" nu-ti intra in vocabular, mai vladutz_by !mai bine bye.....bye.....
Link spre comentariu

Sitele serigrafice se pot face cam la ce dimensiune ai nevoie, dar nu foarte mari ! Nu am vazut site mai mari de A3 ! Problema e ca : e cam treaba de fabrica ! Nu prea e de facut acasa sau intr-un mic laborator !E chestie cu chimicale si nu miros prea placut ! Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator balog

-Pai se cumpara sita serigrafica.-se pulverizeaza pe ea sprei positiv sau Negativ- se realizeaza pe o foaie transparenta pozitivu sau negativu cablejului- se aplica folia transparenta, se expune la ultraviolete, se spala sita decapant-principiul este identic cu acela al cablejelor facute prin metoda foto, diferenta consta ca se practica pe sita serigrafica si nu pe cablaj.

Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by

nu am nevoie de o sita mai mare de 15cm pe 15 chiar si 10 cm pe 10 merge :) dar de unde o cumpar ? si cam cat ar costa ?si inca ceva se renteaza sa fac cablajele eu cu sita sau ies mai bine daca le dau unei firme?

Link spre comentariu
Vizitator geopalade

Nu neaparat ca ies mai bine sau mai rau dar permite sa realizezi un numar mare de placi fara sa mai fie necesara expunerea lor la ultraviolete etc. Cu sita facuta o aplici pe folia de cupru dupa care cu o spatula aplici vopseaua serigrafica, dupa uscare corodezi placa si gata treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări