Mircea Bartic Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Dupa calculele mele, Boxa (pt. cele 2 HP-uri) are un vol. de 214l. Ce parere aveti de proiect? Ce inbunatatiri i-as mai putea aduce? Multumesc pt. ajutor. scapa de medie si tweetere si pune un driver si un horn , iesi mai ieftin si suna si mai bune :wink: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 scrisu ala NEXTECH da de gandit in cele 3 poze sunt 3 sau 4 boxe cu hp15 W ? fac parte din proiectul ala al tau de 8 KW ? 1. scrisul acela este marca mea de boxe :wink:2. nu, nu face parte din sistemul de 8 KW, acela va fi full horn loaded :twisted: P.S. boxele sunt de vanzare Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Boxa prezentata de NeXuS_3 are volumul cam mic eu as fi marit volumul. Este o boxa inchisa asa ca nu trebuieste sa fie proictata cu cit volumul e mai mare cu atit mai bine.boxa aceea este bassreflex :!: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 eu recomand legatura izobarica pentru a cobori pe la 30 hz la mine se aude bine la putere de 300 w 4 ohm dar cred ca ar fi necesar o putere de minim 600 w 4 ohm pentru a scoate tot ce se poate din o legatura izobarica hp15w ! Link spre comentariu
Vizitator LAdy Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 1. ce e cu cota aia de 15 de pe peretele din spate ?? :shock: e cumva grosimea unei placi de PAL/MDF ??? si acolo sunt puse 2 ?? 2. ce e acolo unde scrie 1 buc ?? Imi cer scuze, proiectul nu e prea detaliat.(l-am facut in graba) 1. Peretele din spate l-am gandit sa fie cu 15 mm in interiorul boxei, deci cota aceea de 15 este distanta de la cantul peretelui lateral pana in peretele din spate.(Mai rezistenta inbinarea si nici nu deranjeaza conectorii boxei sau portul bass reflex daca pui boxa lipita de perete. + arata si mai bine) 2. Un singur port Bass reflex montat pe mijlocul boxei, la inaltimea din desen. 4 porturi bass reflex de 100 mi se pare un-pic exageret. 3 de 100x200 adancime cred ca sunt suficiente. Sau coboara mai bine in frecventa cu 4 de 100x88 Chiar e necesar sa folosesc PAL mai gros de 18(ma gandesc si la greutate) Link spre comentariu
radue Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Cred ca poti fol si PAL de 16 dar sa il ranforsezi bine de tot.Daca poti fol plywood, am auzit ca e cel mai bun. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Eu as face compartimentul de medii inalte ceva mai mic . Ar fi suficienti vreo 7 - 8 litri .Difuzorul de medii ar cam trebui sa fie de cel putin 97db/1w/1m . Asta este o problem . Poate ca doua difuri de medii ar fi mai potrivite si ar simplifica si filtrul . Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 am si io o intrebareunde se gaseste plasa din aia de care ati pus pe toata fatza boxei ?eu am cautat in constatnzta de mi-au sarit capacele si degeaba :cry: Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 Pai nexus a folosit tabla gaurita(eu asta recomand), dar se poate folosii si plasa (la materiale de constructii).Poti pune plasa care se foloseste la placarile cu izolatie de polistiren, se gaseste la aproape toate magazinele, sau alte variante de plase, (de tintari...)Cele de tintari se gasesc si in mai multe culori, spre deosebire de cele pentru polistiren care sunt albe..Se gasesc si plase din sirma tot la materiale de constructii-folosite la cernut materialul. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 http://www.tehnomet.ro Link spre comentariu
Vizitator danielzane Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 P.S. boxele sunt de vanzare la ce pret ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 ai Mesaj Privat Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 P.S. boxele sunt de vanzare la ce pret ?vezi aici:http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=6205 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum