Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie President AR-7 sau Uniden AX-7

yo3gje

Postări Recomandate

Caut schema de la statia president AR-7 sau Uniden AX-7 .Am cautat-o pe net , dar n-am gasit-o. Poate e ascunsa pe undeva in imensitatea net-ului si n-am dat de ea. Schema imi trebuie ca sa o modific din AM in FM . As putea sa ridic schema amplifului de FI II si al detectorului, ca sa pot conecta blocul FM ( fara sa-i deranjez AGC-ul si detectorul pt sq ), si sa modulez varicapul de la VCO, + alimentarea directa a finalului ,dar totusi as prefera sa lucrez cu schema in fata ca sa nu pierd timp si nervi . Va rog sa ma ajutatiMultumiri Yo3GjE Gelu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo3gje

3

• +_Florin_+

2

• Mosu Tuti

1

Statia mea a suferit o astfel de modificare, insa este vorba de un "Midland 77-130". Placa care se vede ridicata ( in poza a 2-a ) este montata suplimentar in acest scop.In masura in care statiile sunt asemanatoare iti pot fi de folos mai mult sau mai putin...

Link spre comentariu

Multumesc pt raspuns. Deci statia ta midland are un detector fm. ce schema ai folosit ? Poti sa mi-o trimiti si mie te rog. Intentionez sa experimentez in week-end un montajul respectiv Multumir YO3GJE

Link spre comentariu

Uite schema detectorului fm. Din pacate altcineva a facut modificarea, schema a trebuit sa o scot de pe cablaj. Placa suplimentara mai contine un montaj independent de detectorul fm, deocamdata nu stiu ce e dar o sa ne lamurim.Numerotarea pinilor am facut-o cu integratul vazut de sus. Imi pare rau si de faptul ca 2 rezistente sunt neidentificabile ca valoare, cele notate cu "?" La fel si un trimer minuscul pe care nu scrie nimic.Daca te hotarasti sa folosesti aceasta schema o sa elimin necunoscutele (le masor, vad eu).

Link spre comentariu

Multumiri pt schema. Cred ca acest circuit este la fel ca MC3361 ( care imi este bine cunoscut de pe vremea cand ma ocupam cu construirea unei statii cb ...) Cred ca am sa fac ceva cu TBA120u , daca nu gasesc nici un 3361 prin troacele mele. Salutari Gelu YO3GJE

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări