Vizitator kaferfan Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 salutaream o problema, in sensul in care navigatia mea de pe o Laguna 2 nu mai functioneaza, adica nu mai pot viziona nimic pe display.Displayul face contact cu placa electronica prin intermediul unei benzi care s-a dezlipit de pe aceasta si nu s-a incumetat nimeni sa incerce s-o lipeasca pana acum, astfel m-am consolat ca nu se poate face.intrebarea mea ar fi daca se poate adapta alt display, unul universal care nu-i musai sa respecte dimensiunile primului, dar pe care sa pot vizualiza ceea ce-mi "spune" navigatia!daca pot gasi in comert sau oriunde altundeva un display care sa preia functiile primului si evident , sa-l pot lega la unitatea de navi, prin intermediul unor mufe, etcmultumesc ptr sfaturi, sunt de-a dreptul novice in domeniu! Link spre comentariu
madkat Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Pune o poza cu zonele de contact - ale displayului si placii. Link spre comentariu
Vizitator kaferfan Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 o sa fac o poza cand ajung acasa si o sa postez aiciin principiu nu se vede nimic deteriorat, insa banda aceea cu contacte care iese din ecran, nu se mai lipeste de placa electronica.........si, in mom in care am consultat pe cineva, un electronist, ptr remediere mi-a spus ca daca ar fi fost bnda mai groasa ar fi incercat s-o lipeasca cu cositor, asa...... Link spre comentariu
ady2006 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Incearca la un atelier de reparatii gsm; dar la unul mai vechi care sa fi prins epoca de glorie a lui E700, SL55, etc; astia mai noi, daca le iei torxul din mana i-ai terminat. Link spre comentariu
Vizitator gsalexandru Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 a-s putea incerca sa-ti lipesc eu banda (pamblica) dar doar pe pcb. daca e dezlipita de pe display poti sa-ti ei adio. app si eu tot laguna 2 am . astept mail pe adresa [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum