Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV NEI E21T4X

Vizitator bneamtu

Postări Recomandate

Scuze,schema nu e clara am zis R781.....Daca semnalul din poza la care m-am referit e cel din pin 37 verifica pe continuitate traseul pana la R701.Tz701 driver e alimentat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

26

• surubarila

9

• dan cod

6

• Radiotelegrafist

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O schema era cea mai buna solutie pentru a examina mai bine ce ar putea fi defect,ati schimbat filtrajul de pe trafo driver?si ce tensiune aveti pe acesta?

am enuntat aici,dar vad ca nu sa tinut contul de etajul driver.

Scuze,schema nu e clara am zis R781.....Daca semnalul din poza la care m-am referit e cel din pin 37 verifica pe continuitate traseul pana la R701.Tz701 driver e alimentat?

si eu am intrebat ce tensiune este pe condul de pe etaj driver,aici

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri!Deocamdata pun pauza si il pun sa isi caute el"jungla"pentru ca nu vreau sa am probleme daca gasesc una defecta!

Cu osciloscopul meu nu arata ca in graficele din manual,si banuiesc ca este defecta!

Link spre comentariu

Fi atent aici:  intrerupe pin 3 trafo.linii,si inseriaza o rezistenta de 100-150 Ohm/10-16W.Monteaza tot ce ai demontat,si intrerupe pin 9 de la trafo, linii de restul montajului.In catodul diodei conectate cu anodul la pin 9 traf,aplica o tensiune continua de 22-25V.

Conecteaza tv la retea,se aprinde standby,si da "P+".Acum vezi clar ce se intampla.Atentie,daca trafo de linii este defect,acum o sa se vada clar,iar datorita rezistentei inseriate pe B+,nu ar trebuii sa sae arda BU.

Link spre comentariu

Deja sant patru pagini pentru un defect de ....5 minute!! Colegu' Emil 1986 sa fim seriosi.....!! Parca dvs sustineati sus si tare modificarea BU808 cu ....''altceva'' nedarlington si acum va impotmoliti la un Nei clasic..... :95

Link spre comentariu

I s-a spus sa verifice de ieri, la posturile #36.#38.....

credeti ca domnul emil ia in consideratie pe orisicine?si eu iam spus cate ceva si nu am primit nici un raspuns,la fel ca dstra.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări