Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV NEI E21T4X

Vizitator bneamtu

Postări Recomandate

SA fie doar o parte din el?Pe pini 6-9 nu am nici o tensiune(sau nu se poate masura direct pe pini?)si dupa d705 am 5v,dar cred ca trebuie sa fie mult mai mult pentru ca c-ul este la 40v!

edit:am scos capatul dinspre traf al diodei 705 si am aceias tensiune dupa ia!

unde pot pune o casca sa vad daca am inpulsuri in trafo driver?

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

26

• surubarila

9

• dan cod

6

• Radiotelegrafist

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

IN BAZA FINAL LINII

posibil ca semnalul de atac din baza final linii sa fie mic si in acest fel bu508 nu ajunge la saturatie

Link spre comentariu

SA fie doar o parte din el?Pe pini 6-9 nu am nici o tensiune(sau nu se poate masura direct pe pini?)si dupa d705 am 5v,dar cred ca trebuie sa fie mult mai mult pentru ca c-ul este la 40v!

edit:am scos capatul dinspre traf al diodei 705 si am aceias tensiune dupa ia!

unde pot pune o casca sa vad daca am inpulsuri in trafo driver?

Sanatate permanenta! Cu D705 si C713 filtraj se obtine tensiunea de 25V pt. vertical TDA3653.E bun integratul?

Link spre comentariu

Multumesc !la fel si dv!

pai cum sa il verific daca nu am acea tensiune?sa intrerup alimentarea lui?

Edit:Am pus casca in baza lui bu si nu am nimic cu el montat!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Daca nu aveti altul sa-l schimbati intrerupeti alimentarea lui.Presupunand ca e defect ar trebui sa plece liniile dar din cate mi-aduc aminte la NEI cu BV defect nu se lumineaza tubul(nu apare dunga orizontala).

Link spre comentariu

NEi E5 este cu TDA8362.Trebuie pus osciloscopul si vazut daca este impuls de H out din el.Appoi mers pe traseu p[ana in baza linii.Dar inainte vazut daca jungla asta se alimenteaza.

Link spre comentariu

Mie mi se pare o ,,mizerie,, de semnal acolo in baza final linii.Nu asa trebuie sa arate.Uite in atas cum trebuie sa arate.Ai 8V pe alimentare jungla?

post-197538-0-14427800-1465293803_thumb.jpg

Link spre comentariu

inca 2cu semnalul direct pe pin procesor si una la baza bu [/url]">Posted Image[/url]">http://Posted Image si una in baza bu [/url]">http://Posted Image

Ai 8V pe alimentare jungla?

pe pin 10?Am 7,8v

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Pune osciloscopul pe R781 si compara cu oscilograma nr. 10 din schema,acolo ai si "setarile" V/div si Timp/div

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări