proDJxlx Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Buna ziua , Am un amplificator JVC A-K11 , iar la el am pus un subwoofer Blue Tech dys-118C, iar cand cresc volumul se aude muzica (inalte) si din amplificator, oare de ce?...am mai patit-o asa cu amplif romanesc de la electronica industriala dar suna asa doar cand era scurt circuit dar la JVC nu are cum sa fie scurt deoarece are protectie la scurt..Va multumesc. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 si eu am un amplificator microlab de vreo 30 watt si am aceeasi problema ca si tine, sincer nu stiu dece dar nu ma deranjeaza Link spre comentariu
IoNuTx Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 se aude tare muzica din amplif? Link spre comentariu
proDJxlx Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 nu tare sa zici ca tare dar daca pui urechea mai aproape iti dai seama......si nu cred k e bine....daka poate zice cineva ce se intampla sau ce consecinte pot aparea...sunt bine venite...ceva comenturi...ms. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 bun..mersi ,,lorik199,, pt raspuns, dar in fine nu ma deranjeaza ca se aud (inaltele pentru cine nu stie) dar e vreo problema? sau nu afecteaza cu nimik?... Link spre comentariu
IoNuTx Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Eu zic ca este de la un rezistor care este inseriat cu un condensator nepolar pe iesire si la trecerea semnalului prin condensator nu lasa sa treaca basul numai inaltele si atunci rezistorul canta.Daca te deranjeaza poti sa-l scoti daca e din aceasta cauza. Link spre comentariu
Den Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 De obicei "canta" finalii sau rezistentele bobinate de putere din ultimul etaj atunci cand le este depasita sarcina.Ori sunt ei din constructie de vina ori difuzoarele nu au impendanta necesara.Mai devreme sau mai tarziu tot ce canta si tace.Poate sa mai fie o marlanie din traf,condensatorii din filtraj uscati. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 problema era ca subu asta dys-118C numai ieri l-am luat , iar nu am avut amplifu la care am vrut sa-l pun ,iar akm l-am adus k imi era la alta locuinta unde mai locuiesc si cu asta merge bine si nici nu se mai aude sunetul ala ) e un pioneer A-X500. JVC-ul il folosesc doar pe medii si inalte dar l-am pus la bass din lipsa de statie (ms pt info oricum). Cele bune. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 SINGURA PIESĂ din amplif care ''cîntă'' la putere mare e trafo de alimentare, dacă nu e bine strîns. În afara amplifului mai pot ''cînta'' rezistenţe bobinate de putere folosite ca sarcină artificială. Link spre comentariu
matzah Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 eu cred ca nu traful canta la ei. Traful de alimentare ar trebui sa.. cante mult prea prost si neinteligibil cat sa constati de la o anumita distanta. Proabil vreo bobina sau ceva similar inspre iesire. Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 traful canta sigur, poti sa verifici singur cu o teava pusa la ureche, de unde vine sunetul. Link spre comentariu
matzah Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 n-am patit niciodata asa ceva... totusi sunt curios... se aude bine? ) Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 nu, doar ca un ceas cu melodii, foarte subtire Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 traful canta sigur, poti sa verifici singur cu o teava pusa la ureche, de unde vine sunetul.atentie mare la ce faci... incearca eventual doar cu un izolator bun sa nu te avem pe constiinta Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 am observat ca mai ''canta'' si cond ceramici daca sunt pusi unde nu trebuie. cand eram mai mic am facut un amplif si pe filtrul de pe iesire am pus un cond ceramic de 100nF care canta ca un piezo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum