Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema senzori parcare

Vizitator dadu1976

Postări Recomandate

Vizitator dadu1976

Am o problema cu senzorii de parcare. Cand am fost la firma si mi i-au montat desi nu era nici un obstacol in spatele masini in momentul cand acceleram apareau tot felul de distante pe displayul senzorilor. Au zis ca sunt foarte sensibili la diferente de voltaj (sunt alimentati de la becurile de march-arriere) si au montat pe alimentare un condensator de 25 v si 4700 microf. Au mers 1 an. Astazi iar au inceput sa dea informatii eronate.(mentionez ca cu motorul oprit merg perfect). Am schimbat condensatorul dar degeaba. Ce mai pot se le fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelu F

1

• m.nyck

1

Top autori în acest subiect

Montajul electronic nu are nimic nu mai umbla pe acolo. :speriat Cine i-a montat nu stie sa citeasca instructiunile din manualul de montare a senzorilor. :ras: Senzorii se monteaza la o anumita inaltime pe bara fata de pamant in fuctie de producator, daca ii montezi mai jos iti vede soseaua ca obstacol.Din cauza asta cand accelerezi masina se ridica de fata si se modifica unghiul cu asfaltul al barii spate.

Link spre comentariu
Vizitator marisan

Daca asa au spus, este posibil, mai ales ca problema a disparut timp de un an. Este posibil ca intre timp tensiunea sa oscileze ceva mai mult sau ai mai multi consumatori pe masina. Ca o parere personala pune cei doi condensatori in paralel sau prin tatonare, de valoare din ce in ce mai mare, bineinteles daca ai posibilitatea fara sa-i cumperi. Tensiunea de 25 V este suficienta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări