sergiu mihoc Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 salut, vreau sa-mi cumpar un amplificator dar nu stiu care, buget 400-450 lei, si sa aibe 200w garantati pe 8 ohm, daca e posibil nou, am gasit si eu 2 dar nu stiu cat sunt de bune: http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=3797 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4980 Link spre comentariu
Den Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Nou,pentru aceea putere garantata,sa zicem si rezistenta la stres,nu ai cum sa gasesti la acei bani.La cele doua produse nu se poate da o parere pana nu se vede interiorul si tipul de amplificare. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 am vazut un lqp d-ala la "matze" si e slab rau are vreo 130W/ 4 ohmi pe canal si vreo 80W/ 8 ohmi asta daca traful de retea ar fi un pic mai mare ) Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Macar daca postai unde trebuie viewforum.php?f=31 Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 am vazut un lqp d-ala la "matze" si e slab rau are vreo 130W/ 4 ohmi pe canal si vreo 80W/ 8 ohmi asta daca traful de retea ar fi un pic mai mare )si altii mai spun ca 200w scoate sigur Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Nu trebuie sa te iei dupa cine "a spus" ! Cauta pe cineva care are un asemenea amplificator si deplasati-va la un electronist care are un osciloscop si un generator de semnal. In citeva minute aflati tot ce poate un asemenea amplificator. Din vorbe, e cam greu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum