cmariuss Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Salut, As avea nevoie de o schema a unui vcr JVC model HR 7200EG, sau SABA VR6010 care e defapt o clona a JVC-ului. Din cate am citit e un forum francez si Thomson VKE410 si Viséa 8933, ar avea in principiu aceiasi schema cu JVC-ul. O poza cu Saba Vr6010 http://www.casimages.com/img.php?i=0910 ... 604266.jpg Am rascolit tot internetul dar nu am gasit nimic, cei care au cont pe euras.com pot gasi vreo schema. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
cmariuss Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Se pare ca nimeni nu are schema. Stie cineva daca firma Saba mai exista ? O adresa de e-mail ?Daca nu, le trimit celor de la JVC un mail, poate pot sa-mi trimita schema. Sper ca vor fi la fel de promti ca cei de la Omron. :partyman: Link spre comentariu
cmariuss Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Sau Ferguson 3V29, Nordmende Spectra V100 ? Partea de alimentare ma intereseaza in mod deosebit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum