em2006 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 ...acolo unde am notat catozii KK venea "-"... Acolo unde vine minus trebuie sa fie ANOZII, nu catozii. E elementar, cand vorbim de o punte redresoare. Se pare ca descrierea amanuntita pe care am postat-o nu si-a prea atins scopul. Link spre comentariu
Vizitator gradinaruniq Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Acolo unde vine minus trebuie sa fie ANOZII, nu catozii. E elementar, cand vorbim de o punte redresoare. Se pare ca descrierea amanuntita pe care am postat-o nu si-a prea atins scopul. si-a atins scopul,si chiar e foarte logica explicatia dumneavoastra. repet ce-am scris mai sus: ori a mai umblat cineva la el inainte si a pus firul ala aiurea ori, cele 2 seibi de textolit pe care le-am vazut abia dupa ce am dat jos toate placile erau puse acolo tocmai in ideea de a izola "-" de catozii celor doua diode.am scris pe forum tocmai pentru a gasi o explicatie logica, explicatie pe care mi-ati oferit-o dumneavoastra si pentru care va multumesc. o idee despre rezistenta aia de putere? chiar e necesara?ce tip sa folosesc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum