Vizitator saipri Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Buna ziua,sper sa gasesc aici nise raspunsuri, ma intereseaza daca stie cineva cum se citesc seriile de pe difuzoarele matsushita din boxele technics. De exemplu T14PL02A6, TWN 9826T, eu acu ma gandesc ca A6 e impedantza twn ca e facut in taiwan dar puterea?cunoaste cineva aceste detalii? un catalog un link.Multumesc anticipat Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Nu au alea nici un cod, acelea sunt pur si simplu denumirile difuzoarelor - nu au nimic de a face cu parametrii tehnici.Pt. ce iti trebuiesc parametri tehnici?Oricum, nu cred ca vei afla nimic decat daca ii vei masura tu! Link spre comentariu
Vizitator saipri Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Deci sunt doar serii, inteleg, si cum pot sa aflu puterea cunoscand doar impedanta, asi vrea sa vad de cat sunt dif de bas, cele de medii si cele de inalte, care suporta sarcina mai mare, am 4 dif si le-asi construi niste cutii din mdf eventual. Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Doar puterea unui difuzor in sine este mai putin relevanta. Relevanta ar fi puterea impreuna cu sensibilitatea. Si mai relevanti ar fi parametrii T|S cu ajutorul carora vei putea calcula\simula dimensiunile cutiei in care sa bagi difuzoarele. Acesti parametrii nu crei ca ii vei afla de la nimeni. Daca vrei sa ii afli trebuie sa ii masori tu. Cum se masoara parametri T|S??? Sunt mai multe metode, unele mai simple, altele mai complicate, unele mai ieftine, altele mai scumpe. Pentru inceput da o privire aici:viewtopic.php?f=4&t=14183&start=0 Link spre comentariu
Vizitator saipri Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 am rausit sa aflu puterea bassului 40 w si ialtele 30 w, acum mai ramane sa avd cum sa calculez cutiile, material imi recomanzi MDF 12 mm sau ?stima Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 MDF 18mm.Dar cum vei calcula cutiile daca nu stii parametri TS??? Link spre comentariu
Vizitator saipri Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 am vazut pe site-ul dumneavostra( care este super si excelent lucrati deosebit de frumos si bine) ca se pot calcula anumiti parametri cu placa audio, microfon si softuri, poate imi recomandati ceva soft, metoda. Respectele mele Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Pai ti-am dat deja un link in acest sens. Dar ti-l mai dau odata:viewtopic.php?f=4&t=14183&start=0Citeste totul pana la capat, ai sa primesti cateva informatii utile. Daca dupa aceea o sa mai ai nelamuriri mai vorbim.PS: nu trebuie sa-mi vorbesti cu "dumneavoastra". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum