Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un ajutor cu RCF L 12-854 K plsss!

mihaikorg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaikorg

17

• ahegyes

8

• hpavictor

1

Cu toate ca unii critica WinISD-ul eu pe asta il foloses cu rezultate foarte bune. Ba chiar am facut comparatie intre WinISD si alte programe, rezultatele au fost sensibil identice, ba chiar am comparat rezultatele cu un calcul manual care ia in ecuatie si variabile precum flared-port, iar rezultatele au fost foarte apropiate. Mai mult de atat, am citit un articol despre diversele programe de simulare si concluzia era ca fiecare are o mica smecherie. Asta pot sa o confirm si eu, nici eu nu iau rezultatul implicit pe care il ofera WinISD, ce mai fac mici ajustari.Vezi ca este WinISD si WinISD Pro. Se poate incerca si BAS box pro.

Link spre comentariu

faptul ca nu incape diful de bas + driverul in 43L nu e vina WinIsd-ului. Esti deacord cu mine???? Daca vrei poti sa faci cutia mai mare si sa compartimentezi in asa fel incat diful de bas sa aiba 43L.

Link spre comentariu

Sincer, nu stiu sa existe vreo regula, si nici nu cred ca exista vreo regula, dar adevarul ca eu sunt interesat mai mult in proiectele hi-fi, si nu stiu detalii de genul asta pt. incintele pro. Daca nu esti sigur de dimensiunile alese de tine incearca sa te inspiri din dimensiunile unor incinte de marca.

Link spre comentariu

diful de 12 va fi o exagerata de mare dezamagire , mai ales daca vei face o comparatie finala cu F120 , are alte aplicatii , unde conteaza in principal pretul , vezi ca Dumnezeu nu e tigan , sa cersesti , calitatea trebuie platita , iar RCF are si difuri adevarate , dar pe bani !

Link spre comentariu

Nu am mai folosit difuzoare de la rcf dar stiu ca toate sunt bune...acum depinde si de cum le folosesti si unde... io nu le fac sa dau 500 de w in ele.... sau sa le folosesc full range. in sistem am mai repetat de cateva ori...mai am 2 FBT MAXX 6 de 12'' SI 2 SUBWOOFERE DE 18'' DE 600W RMS. SI ACESTI SATELITI VOR FI IN COMPLETARE PENTRU VOCE!(am si crosover separat) Cat despre DYNACORD f 120 iti pot spune ca imi plac foarte mult ca design la fel ca toate incintele de la Dynacord dar nu m-au impresionat... Au un sound placut dar sincer nu se aude vocea cum s-ar auzi spre ex. pe fbt unde mediile sunt foarte clare si ''infipte'' (asta e o parere personala) f 120 mai bult bubuie... si app. in general oamenii nu sunt prea incantati de satelitii de la dynacord pentru muzica live , alea sunt mai mult pentru club. da nea Gheorghe care merge cu Salam ,Carnat si alte mezeluri nu stie asta si apoi se plange ca i s-au ars driverele etc. si oricum asta e mai mult un experiment pt. a ma convinge de calitatea RCF. dupa aceaa vor fi alte proiecte . si app. sunt incepator!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări