bogdan546 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Stie cineva cum se poate face sa vad pe internet camerele instalate pe un calculator care este conectat la internet printr-un modem de la romtelecom Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Aveti acces fizic la acel PC, la care sunt conectate camerele? Adica puteti instala un program pe el? Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Am incercat ceva de genul asta cu aplicatia orb , (free) care face si streaming video (eu am incercat cu web-cam) , a mers perfect atat camera cat si tunerul TV din calculator , am putut accesa si vizualiza de oriunde am avut acces la internet , atat cu laptopul cat si de pe Nokia 9500 (pentru care face automat streamingul in format RM). Nu stiu cum ar merge cu camerele de supraveghere dar trebuie incercat. Mi s-a parut cea mai simpla solutie , nu mi-am instalat un server dedicat , nu ma deranjeaza IP-ul dinamic de la Romtelecom si nici faptul ca acel calculator e in spatele unui router. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Daca era conectat la un router probabil aminteam .Ce anume trebuie amintit ?Calculator la cere este atasata o placa de captura pentru patru camere care functioneaza cu softul pico2000 si calculatorul este conectat la internet prin modemul MT822 Daca stie cineva cum se poate face pentru a vizualiza pe internet camerele il rog sa scrie fara a se da in stamba degeaba Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Ok. Imi insusesc faza cu "datul in stamba". Oricum , varianta cu Orb era una "amatoriceasca". Mea culpa. Scuzati interventiile mele pe topicul dvs. Succes! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 bogdan vezi exact despre ce placa de "fractura" e vorba si cauta manualul (daca nu-l ai)trebuie sa zica ceva de LAN/network in manualul placii, oricum trebuie sa ai mare rabdare cand vine vorba de upload la romtelefon Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 placa merge si cu softul svdr605 dar problema este ca la romtelecom se foloseste ip dinamic si nu stiu cum sau daca se poate conecta placa din cauza asta Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 dyndns instalat pe pc ... un domeniu facut pe dyndns.com si nu mai conteaza ca ai ip dinamic, te conectezi printr-un nume.Acum depinde ce stie softul de client pentru placa ta .... altele vor doar ip, in cazu acela va trebuie sa ceri la romtelecom ip fix, ce ti se da parca pentru 1 euro in plus pe luna, la factura. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 DDNS se poate face si din modem/router, depinde de model/softdaca softul de remote video surveillance nu permite introducerea unei adrese http, ci doar IP , e cam nasol. fie deschizi web accesul pe router/modem (daca stie asa ceva) si intrii prin browser sa vezi ce IP ai alocat in locatia respectica fie folosesti remote desktop-ul (sau un program gen team viewer) si intrii in respectivul PC. mai bine ceri ip static daca nu vrei prea multa bataie de cap.cum merge uploadul pe romtelefon ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 salut bogdanUnde lucrez eu este asa ceva ,toate imaginile care sunt captate se vad cit intr-un sediu din tara ,cit si la sediul din afara.De asamenea se poate lua controlul la un calculator din afara tari.Sunt programe de comunicare intre calculatoare,dar de unde vrei sa preiei datele trebuie sa dai un nume.Unul dintre programe este Hyper terminal si mai este mi separe Win team mi separe.dar poti cauta pe net program de comunicare intre calculatoare.Asemanator ca si la comunicarea telefon mobil cu pc prin blutus. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 la romtelecom este 512Kb uploadul.In alta ordine am incercat cu logmein si se vede ca naiba pe alt calculatorAcum ma gandesc sa conectez prin alt provider care ofera un upload mai mare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum