Horat1u Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Salut, cine ma poate ajuta cu o schema si manual de Denon PMA 560, nu sunt lenes am cautat pe net si nu am gasit numai pe bani. Mersi Link spre comentariu
89-CEC Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Am incercat ca-l incarc si nu-mi da voie.................prea mare http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/34872/Denon_PMA-560.html Link spre comentariu
zal Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 3,7MB? :rade:Totuşi e un subiect de ''Colţul depanatorului''. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Am incercat ca-l incarc si nu-mi da voie...prea mareAcum se poate posta maxim 1MB ! Trebuie impartit. Link spre comentariu
Horat1u Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Multumesc pentru link, am reusit sa il aduc. Link spre comentariu
Horat1u Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 ca sa nu mai deschid un alt subiect, a, o intrebare pentru cei care au experienta mai mare in electronica, in amplificatorul acesta au fost schimbati finalii audio, cei vechi originali erau 2SC3855 -2SA1491 si sau montat 2SC5242 - SA1941, vreau sa stiu daca merita sa il cumpar , din cate am vazut pe net la parametrii tranzistorilor, cei noi au valori un pic mai mari decat cei vechi. multumescam uitat sa specific ca el functioneaza bine si se aude foarte bine, fara zgomote sau alte chestii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum