Depanatoru Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 Stie cineva pe unde s-ar gasi potentiometrii multitura la un pret acceptabil - nu 500k cum sunt la Conex,Vitacom? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 de cate te intereseaza ? da-mi un link Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 16, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2005 Valoarea nu prea conteaza 1k - 100kOhmi.Cantitatea cateva bucati,asta depinde de pret. E-Mail [email protected] Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 man parca aveam eu cateva (vro 3 buc) de 100 kile (nu mai stiu exact) stiu ca erau de forma celor din selectoarele de canale la tv alb negru,daca le gasesc ti le dau tie. eu le luasem de la un magazin (IRUC sau cam asa ceva) de prin pipera de mult. acu s-a inchis acel magazin. aveau super preturi la piesemi-am luat un cond 60000uf/50v cu vro 30-40 mii acu vro 3 ani. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 16, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2005 Daca te referi la cei de acord,aia lunguieti si de culoare alba ,merci dar n-am ce face cu ei.Mie imi trebuie sa fie de tip potentiometru si cat de cat de calitate nu cum erau jafurile alea romanesti. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 k manoricum daca te razgandesti ti-i dau pe gratis ca nu am ce face cu ei Link spre comentariu
dalu Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 Daca te mai intereseaza da-mi un semn de viata. am de 2kohmi multitura , al firmei SPECTROL RELIANCE PRECISIONPOTENTIOMETER Link spre comentariu
one Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 Am vazut la un magazin un mecanism multitura (reductor "planetar") care se atasa unui potentiometru. Avea o scala gradata. Cauta si astfel de mecanism, poate iesi mai ieftin. Asta era vreo 100k. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum