Vizitator gykuu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Am lucrat pana acum cu PIC Simulator IDE 6.65. In ansamblare merge, si ii rentabil pentru programe cod simple , dar daca vreau sa scriu programul in mod BASIC ( pentru coduri mai complexe) pot scrie maxim 50 de linii, probabil din cauza ca-i versiune trial. Ce va rog, este daca ma puteti ajuta cu un program care nu se limiteaza la doar 50 de linii de cod (in basic de exemplu) si care are si ansamblare( pentru a depista mai usor erorile ). Va multumesc anticipat! PS: as dori cat mai multe alternative de programe simulator. Link spre comentariu
Laci Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Incearca proteus, nu are compilator, incarci direct hexul in modelul de pic, si asta e pe bani, dar cred ca te descurci. Link spre comentariu
Vizitator proiect_01 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Salut gykuuPosteaza adresa ta de mail si vei fi contactat de un prieten care este interesat de programare. Link spre comentariu
Vizitator gykuu Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 adresa mea de mail ii [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum