Human Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 vreau sa fac o protectie pentru priza de 220V in caz de fulger.acum cu atatea ploi si tunete exista riscul de a ramane fara echipamente prin casa.protectia vreau sa o pun cam pe toti consumatorii din casa.intrebare:a construit cineva asa ceva, este posibil de realizat un astfel de montaj.multumesc si astept pareile voastre. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Firma Schneider face asa ceva sigur. Deci nu paratraznet, sa ne intelegem, e o protectie la priza. Poti intreba acolo daca gasesti un meserias sa iti explice. Link spre comentariu
RealAlex Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 sunt prelungitoare care au astfel de protectie, de ce sa improvizezi cand poti sa dai cativa dolari pe ceva safe .. Link spre comentariu
Human Postat Iulie 17, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2005 Va multumesc de raspunsuri insa nu sunt ceea ce am eu nevoie.Un prelungitor cu o tripla protejata nu este mai nimic, protectia de pe tripla este mult inferioara unei protectii care este spre exemplu intr-un TV.O astfel de tripla la un fulger va face STOP cand se va arde siguranta, eu am nevoie de cu totul altceva, mai exact ceva cu transformator in cazul in care daca pe retea imi vine un 300V-400V, sau chiar un 180V eu vreau ca la iesirea sa am un 220V curat.Am nevoie de mai multe montaje pentru ca voi trece cam toti consumatori din casa pe astfel de protectii.Deci, nu ma multumeste ca la un fulger sa am o protectie sa arda o siguranta si dupa aceea sa nu mai am tensiune la priza. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 Va multumesc de raspunsuri insa nu sunt ceea ce am eu nevoie.Un prelungitor cu o tripla protejata nu este mai nimic, protectia de pe tripla este mult inferioara unei protectii care este spre exemplu intr-un TV.O astfel de tripla la un fulger va face STOP cand se va arde siguranta, eu am nevoie de cu totul altceva, mai exact ceva cu transformator in cazul in care daca pe retea imi vine un 300V-400V, sau chiar un 180V eu vreau ca la iesirea sa am un 220V curat.Am nevoie de mai multe montaje pentru ca voi trece cam toti consumatori din casa pe astfel de protectii.Deci, nu ma multumeste ca la un fulger sa am o protectie sa arda o siguranta si dupa aceea sa nu mai am tensiune la priza.pai asa zii ...... tu ai nevoie de un ATR (auto-transformator) :wink: Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 si atr ala ce rezolva? Ca daca intrarea variaza si iesirea va varia. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 pai un unchi de-al meu are asa ceva si nu variaza iesirea :? are un fel de voltmetru pe intrare care arata cati V intra in traf .... si ala face ca dracu cand foloseste aparatul de sudura in alta priza - dar pe iesirea trafului tot 220 V ies :shock: Link spre comentariu
Human Postat Iulie 17, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2005 pai... as mai astepta totusi si alte variante de raspuns si eventual cu scheme. Link spre comentariu
Vizitator Psicho Daddy Postat Iulie 17, 2005 Partajează Postat Iulie 17, 2005 Sunt in Metro intre 2 si 5mil functie de putere si se numesc stabilizatoare si fac ceea ce spui tu la iesire scot 220V chiar daca tensiunea de intrare variaza, acu sa nu crezi ca daca vei avea 1000V la intrare o sa-ti scoata 220.... Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 Te-ai gandit la un ups ? Gaseste unul de vreo 1000 va leaga un triplu de el shi vei putea sta linistit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum