Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalatia gpl auto clasic

essu

Postări Recomandate

salutare !!!!!as dori si eu schema electrica a instalatiei de gpl daca o detine careva sau daca are gpl pe dacie cu carburator sa-mi precizeze si mie fiecare culoare unde duce (ex: galben la electrovalva benzina , maro la electrovalva gaz de pe plaman)multumesc anticipat !!!!!!!!!!! VA ROG AJUTATIMA !!! raman andatorat :multumesc :cadou

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• essu

2

• iulicuta2000

1

Daca puneti o instalatie scoasa de pe o masina pe alta, aveti grija la electrovalve sa comute bine. Mi s-a intamplat sa nu stranga bine electrovalva de benzina si mergea masina si cu benzia si cu gaz....mai mult decat inecata.Inca o chestei....multivalva - aveti grija sa o montati cum trebuie. daca merge numai o valva din ea este posibil sa bage gpl in habitaclu, gpl-ul dintre valva si buson. Daca face chestia asta, trebuie apasat pe bila de la buson pana iese gazul de pe conducta valva-buson.

Link spre comentariu

in plus difera firele de la un model la altulcel mai bine ar fi niste poze,sau modelul instalatiei :)oricum in general,firele care duc la electrovalve sunt gata "formate" si e cam greu sa le incurci :)

Link spre comentariu

salutare !!! deci instalatia este stefanelii are 7 fire primele doua care ese de la panoul de comanda gpl -benzina sant negru si galben ce duct la electro valva de anchide benzinarosu duce la + de la inductie si maro se anfasoara pe fisa centrala de freo 8 orialbastrusi ar doi papuci si duce la electrovalvele de gplsi ultimile fire care sunt 3 la numar alb - verde si negru care duce an spate la butelie la indicator ok !! subiect ancheiat si rezolvat. :da

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator bogdan0677

nu prea e rezolvat topicul... nu vad schema de gpl:) as vrea ca in loc de cele 4-5 leduri care indica nivelul gazului sa pun un afisaj cu leduri pentru doua cifre care sa indice nivelul macar aproximativ.. si etalonat . are careva vreo idee cum sa fac asta?

Link spre comentariu

nu prea e rezolvat topicul... nu vad schema de gpl:) as vrea ca in loc de cele 4-5 leduri care indica nivelul gazului sa pun un afisaj cu leduri pentru doua cifre care sa indice nivelul macar aproximativ.. si etalonat . are careva vreo idee cum sa fac asta?

Nu se poate. S-a mai dezbatut si aici si pe alte forumuri. DIn cate am inteles, flotorul din butelie misca prin cateva parghii un magnet (interior), care la randul sau misca magnetul din acul indicator (exterior).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări