heroes Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Salut. Ma bag si eu repede: Mai ai nevoie de un temporizator cu timp de 1...10 secunde, care va si alimentat prin intermediul prizei tale programabile. Montajul va functiona astfel: sursa din schema va sta alimentata permanent, ea nu va actiona motorul atata timp cat siringa este la capatul cursei ( goala) datorita micro intrupatorului, la ora programata de tine , temporizatorul din schema va scurtcircuita microintrerupatorul, alimentand motorul. Acesta va umple siringa si o va goli pana la punctul in care pistonul acesteia va actiona din nou microainrarupatorul. Valoare temporizarii se alege experimental in functie de cat timp ii trebuie motorului sa traga pistonul siringii di pozitia de actionare a microintrerupatorului. O zi buna. Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Se poate folosi un motor cu reductor, chinezesc de tipul celor utilizate pentru rotatia "globului cu oglinzi" sau cel pentru rotirea furcii de la rotisorul aragazului.Exista si servo cu rotatie la 360°. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Nici nu pot sa ma abtin. Vi-a dat omul cea mai buna solutie. Pompa dozaj. Dar voi continuati pe idei de copii, cu seringi si kkturi. Intr-adevar, daca vrei dosaj, ai nevoie de astfel de pompe. 1impuls = 0.057ml. Ramane sa calculezi cate impulsuri. Dar mna, ditamai proiectu` cu cantaritu` sugativei apoi sistem hidraulic de stoarcere.. Editat Septembrie 9, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
one Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) Subiectul era ceva mai vechi... recitindu-l acum, imi dau seama ca solutia cu servo era destul de buna si nu inteleg de ce voia sa o schimbe. Cat despre pompele de dozaj, eu folosesc pentru o aplicatie pompe de la KNF, care sunt cu motor pas cu pas si costa o avere (peste 300euro inclusiv driverul). Am incercat recent niste pompe peristaltice, dar desi costau foarte mult, precizia era deplorabila. (daca strangeai de tub scadea fluxul). Mai zicea cineva de valvele astea de dozaj dar eu nu le-am vazut de cumparat nicaieri ca as fi foarte interesat. PS. Am gasit acum raspunsul tau pe un alt topic, multumesc. Editat Septembrie 15, 2014 de one Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 oricum nu stiuin ce masura ar merge una second hand, chiar si noua e plina de carburant. pentru pesti..zau asa trebuie curatata la greu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum