Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut programator????

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

primul meu programator a fost ATprog,am vazut ca avea limitare la 500 octeti si am trecut la PonyProgse modifica doar un strap in mufa serialahardware-ul e minimal 3 rezistente si 6 diode4148 +una 5V1 -pt atmel,iar pt pic se mai pune un tranzistor (sunt adaptoarele la lancos.com)mi-au mers toate avr-urile puse; pic c508, f84, altele nu am testatpony prog-ul este beton, dar nu mergea pe XP, poate acu'

Link spre comentariu
Vizitator serbanm

Am consrtuit un programator de la http://www.bobtech.home.ro/scheme/progr ... cprog.html care foloseste Ic-prog si nu merge deloc.Din indicatiile date totul pare in reguladar cind scriu un program imi da "verificare esuata la adresa 000h".Stie cineva un programator bun???????? :cry:

am facut si eu programatorul de la bobtech si am avut aceleasi probleme ... din sugestiile celor de pe forum am scos led-urile (eu am scos 2 si merge, un coleg a scos doar unul si tot ii merge) ... pentru ca schema se pare ca (,) consuma prea mult curent ...apoi daca mai ai probleme mai umba prin setarile de la la ICProg (priority, delay si nu stiu ce pe acolo) ... si ar trebui sa mearga ...
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Salut,am facut si eu programatorul de la bobtech. La prima incercare a mers.Am programat un 16f84a cu icprog, Dar dupa aia... ciuciu l-am sters, am dat blank check----- device is not blankM-am jucat cu setarile ic progului ---- verification failed at 000hAm citit mai sus o sugestie cum ca ar fi bine sa se scoata din leduri ca sa nnu mai consume mult. Pai ledurile sunt doua: unul pe vdd altul pe vpp si alea consuma din sursa. Am sursa cu 7805 si 7812 care tin 1A. Nu vad de ce s-ar incurca amperul ala in doua leduri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări