Vizitator radu103 Postat Ianuarie 6, 2004 Partajează Postat Ianuarie 6, 2004 vreau si eu sa stiu unde gasesc un cablaj pt un sub woofer de masina...maxim 50wvreau cablajul..ca scheme am destule..ma ajuta cineva?mersi Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 6, 2004 Partajează Postat Ianuarie 6, 2004 As putea sa te ajut cu acesta, in lasa H scoate 70W http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=16 Adica cum pot sa te ajut - am sa-ti dau o relatie la o firma care face cablaje si o sa-ti trimit desenul prin email sau poti sa-i iei din arhiva aia. Te avertizez ca firma aia cere cam 10 Euro pe acest tip de cablaj Link spre comentariu
Vizitator radu103 Postat Ianuarie 6, 2004 Partajează Postat Ianuarie 6, 2004 mersi..e dublu strat cablajul nu?merge prin metoda foto facut acasa?dureaza si mai putin.. PS:cu imprimanta de omenie.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 6, 2004 Partajează Postat Ianuarie 6, 2004 Da e dublu, e destul de complicat dar daca crezi ca poti sa-l faci..Amplificatoru a fost incercat de mine si pot zica ca sparge cu un tub de bas bun :P Link spre comentariu
Murcielad Postat Ianuarie 6, 2004 Partajează Postat Ianuarie 6, 2004 pacat ca e circuitul scump .... :( si nu am mai auzit de altul cel putin la fel de puternic la 12v .... mai era unu de 45w tot in clasa H Link spre comentariu
Murcielad Postat Ianuarie 7, 2004 Partajează Postat Ianuarie 7, 2004 TDA1560q e la mai ieftin cu vreo 20k decat 1562q dar este la 40w pe 8ohmi :shock: ma intreb daca merge bine pe 4ohmi ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 7, 2004 Partajează Postat Ianuarie 7, 2004 Singurul dezavantaj al acestui circuit este pretul foarte marein rest pot sa zic ca-i genial :lol: Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 salutare! tda1562q e super!am construit pt un amic un sobwoofer activ cu acest integrat si am fost amandoi incantati!am vrut ceva ieftin si fiabil si am reusit.ba chiar am reusit asa de bine incat prietenul meu a vandut subwooferul cu 150 euro in conditiile in care pe noi ne-a costat aproximativ 50 euro(difuzorul+tda-ul,restul componentelor fiind din diverse aparate defecte)si 2-3 ore de munca.se aude splendid in orice masina cu singura conditie ca masina sa nu fie noua si straina pt ca sunt foarte bine insonorizate.il recomand cu caldura Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Aprilie 10, 2005 Partajează Postat Aprilie 10, 2005 am si eu o intrebare de incepator. alimentarea respectivului amplificator se facea la 12 v? adik direct la bateria masinii?multumesc. Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 da mai asa este TDA 1562 scoate 70W alimentat la 12V :wink: Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 Si acum inca o intrebare... imi da si mie schema amplificatorului cu tda-ul asta? :roll: Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 nu stiu cum sa o pun aici dar cel mai sigur e google Link spre comentariu
Vizitator Maris Silviu Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 Cam cat costa un TDA 1562 ? Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 373110 lei fara tva la vitacom Link spre comentariu
Vizitator millenium_blc Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 intra pe google si cauta scheme audio apoi apare ampli 70W auto.Daca nu te descurci,trimit eu schema scanata de la philips Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum