Felis Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Ei bine in 3 ani de zile, am condus atat in interiorul orasului cat si in afara, am facut undeva la 50.000 km aproximativ per total si n-am avut parte decat de 2 tamponari usoare care n-au fost facute din cauza mea. Respectiv am fost lovit in spoilerul din spate pentru ca cel din spate nu a pastrat distanta fata de mine. Asa ca nu cred ca sunt chiar asa o pacoste sa fim seriosi. In plus de asta am condus mai multe masini nu doar una singura, am condus dube de 3.5tone si nu s-a intamplat nimic. Testul asta e o prostie. Tic Tac Tic Tac Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 BOOOOOMMM ca l-am luat ha ha ha nu eram atent asta era problema Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 MDShelll, zi-mi ce numere ai, să trag pe dreapta şi să fug din maşină cînd te văd. Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 zi tu primu ce numere ai?? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Eu am numere cu scris negru pe fond alb ... Din pacate, nu am decit doua pentru fiecare masina, unul in fata, unul in spate, asa ca nu le pot da ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Cu sau fără carnet a condus prin ţară 3 ani??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum