MDshelll Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 As avea nevoie sa de testul ala psihologic cu numere care se da la scoala de soferi, si la analizele pentru diferite atestate auto, nu il are cineva? Il rog frumos sa puna o poza cu el aici. Multumesc. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Tu n-ai ce căuta pe stradă cu maşina, dacă vrei să înveţi la un test psihologic. Meriţi să fii pus pe bash. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 nu cred ca pentru invatat are nevoie alea nu se invata. Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 E pentru un atestat mai, il are cineva? Conduc de 3 ani. Link spre comentariu
florincccc Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Nu stiu daca tu cauti Testul Praga, daca ai da si mai multe amanunte ar fi mai usor sa fii ajutat. http://www.scritube.com/sociologie/psih ... 321237.php Am si eu carnet dar am uitat ce test oi fi dat. Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Sunt mai multe patrare ca cel din poza si am un tabel in care trebuie sa scriu corespondentul numarului mare. http://www.99poze.ro/psh/1/ Link spre comentariu
florincccc Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Da, e testul Praga, un test care iti testeaza atentia.Dupa parerea mea nu cred ca ar trebui sa te mai agiti sa-l gasesti, oricum nu poti sa te antrenezi pentru el. La testare cel mai important e sa fii cat se poate de odihnit in momentul testarii, sa nu fi consumat alcool in ultimele 24 de ore, nu pentru ca iti pune fiola ci pentru ca iti afecteaza capacitatea de concentrare.Un alt lucru important e sa fii relaxat in momentul testarii, am vazut ca majoritatea celor care administreaza teste pentru scoala de soferi fac de mantuiala instructajul si nu se obosesc sa se asigure ca cel testat e relaxat si concentrat corespunzator asupra sarcinii si ca a inteles-o perfect.Pune intrebari celui de acolo daca nu ai inteles ceva pana iti explica tot. Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Deja ma enervez am dat deja de 4 ori prostia asta de test. Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Eu tot nu inteleg ce poate fi asa comic? Ii rog pe cei care posteaza fara rost sa se opreasca. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 am dat deja de 4 ori prostia asta de test Prima data cind aud una ca asta ! Taica-meu are 75 de ani, dar ar trece din prima, testul ala (daca n-ar avea permis de conducere) ! Link spre comentariu
Felis Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Faptul ca nu ai trecut acel test ridica intrebari cu privire la capacitatea atentiei distributive de care dai dovada si ca urmare in trafic esti o adevarata bomba cu ceas. O buna cale de a-ti dezvolta atentia distributiva sunt jocurile in special cele tip shuter precum si unele de strategie care presupun coordonare si supraveghere simultana a mai multor elemente(cu conditia sa nu apelezi la cheaturi cum o fac multi "smecherasi"pentru ca atunci evolutia e neconcludenta si degeaba te joci) Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Ei bine in 3 ani de zile, am condus atat in interiorul orasului cat si in afara, am facut undeva la 50.000 km aproximativ per total si n-am avut parte decat de 2 tamponari usoare care n-au fost facute din cauza mea. Respectiv am fost lovit in spoilerul din spate pentru ca cel din spate nu a pastrat distanta fata de mine. Asa ca nu cred ca sunt chiar asa o pacoste sa fim seriosi. In plus de asta am condus mai multe masini nu doar una singura, am condus dube de 3.5tone si nu s-a intamplat nimic. Testul asta e o prostie. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 am condus dube de 3.5tone ...cu masa totala de 3,5t Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Bine imi cer scuze am condus autoutilitara cu masa maxima total autorizata de Registru Auto Roman pana la 3500 [kg]. Oricum s-a inteles ideea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum