Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TESTUL PSIHOLOGIC CU NUMERE CINE IL ARE??

MDshelll

Postări Recomandate

As avea nevoie sa de testul ala psihologic cu numere care se da la scoala de soferi, si la analizele pentru diferite atestate auto, nu il are cineva? Il rog frumos sa puna o poza cu el aici. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

9

• remus68

4

• florincccc

2

• ratza

2

Top autori în acest subiect

Da, e testul Praga, un test care iti testeaza atentia.Dupa parerea mea nu cred ca ar trebui sa te mai agiti sa-l gasesti, oricum nu poti sa te antrenezi pentru el. La testare cel mai important e sa fii cat se poate de odihnit in momentul testarii, sa nu fi consumat alcool in ultimele 24 de ore, nu pentru ca iti pune fiola ci pentru ca iti afecteaza capacitatea de concentrare.Un alt lucru important e sa fii relaxat in momentul testarii, am vazut ca majoritatea celor care administreaza teste pentru scoala de soferi fac de mantuiala instructajul si nu se obosesc sa se asigure ca cel testat e relaxat si concentrat corespunzator asupra sarcinii si ca a inteles-o perfect.Pune intrebari celui de acolo daca nu ai inteles ceva pana iti explica tot.

Link spre comentariu

Faptul ca nu ai trecut acel test ridica intrebari cu privire la capacitatea atentiei distributive de care dai dovada si ca urmare in trafic esti o adevarata bomba cu ceas. O buna cale de a-ti dezvolta atentia distributiva sunt jocurile in special cele tip shuter precum si unele de strategie care presupun coordonare si supraveghere simultana a mai multor elemente(cu conditia sa nu apelezi la cheaturi cum o fac multi "smecherasi"pentru ca atunci evolutia e neconcludenta si degeaba te joci)

Link spre comentariu

Ei bine in 3 ani de zile, am condus atat in interiorul orasului cat si in afara, am facut undeva la 50.000 km aproximativ per total si n-am avut parte decat de 2 tamponari usoare care n-au fost facute din cauza mea. Respectiv am fost lovit in spoilerul din spate pentru ca cel din spate nu a pastrat distanta fata de mine. Asa ca nu cred ca sunt chiar asa o pacoste sa fim seriosi. In plus de asta am condus mai multe masini nu doar una singura, am condus dube de 3.5tone si nu s-a intamplat nimic. Testul asta e o prostie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări