Vizitator marius_vfp Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 are cineva facuta o schema viabila de convertor sau ridicator de tensiune de la 12 vcc sau 24 vcc la aproximativ 300vcc , am incercat niste surse SMPS push pull cu sg 3525 ,cd 4047 , mar interesa vreo schema care sa mearga cu trafuri din ferita ,schema cu sg 3525 are 4 mosfeturi irf540 ca finali sa incalzesc puternik firele de alimentare si pe ampermetru depaseste consumul de 10 amperi , cam mult am zis eu cu mersul in gol , verau sa fac in invertor pentru alimentarea becurilor economice si alte surse in comutatzie ,maxim 300w . MA POATE AJUTA CINEVA Va multzumesc mult . Link spre comentariu
bassbox Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Un invertor auto 12vdc-220vac si redresezi-filtrezi iesirea.Cam 300-310Vdc obtii. Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 frate am un invertor auto da nu de asta am nevoie ci de o schema plauzibila care so mai fi facut cineva Un invertor auto 12vdc-220vac si redresezi-filtrezi iesirea.Cam 300-310Vdc obtii. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 frate foloseste functioa de cautare pe forum sau pe goangle, ca e plin netul de invertoare.si iti poti pune minte la contributie sa vezi daca merge sau nu. vezi ca nu ai bobinat corect trafoul. Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 ba stefane cu respect iti zic termino ma cu priostiile , cum adica nam bibinat corect traful , hai lasama frate foloseste functioa de cautare pe forum sau pe goangle, ca e plin netul de invertoare.si iti poti pune minte la contributie sa vezi daca merge sau nu. vezi ca nu ai bobinat corect trafoul. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 te las dar tot nu ai bobinat/calculat corect trafoul.si daca tot esti cam tare-n gura iti recomand sa scrii putin mai corect, in toate posturile tale sunt probleme gramaticale si comportamentale. (sper ca ocupatia sa nu fie reala) Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Io arab, tu cate spire BIBINAT la el? Si cata cocoasa de camila are la sectiune? Link spre comentariu
bassbox Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Frate!Ti-am dat o idee.Daca ti-se pare o prostie,scuza-ma,ca te am dearanjat! Link spre comentariu
ionu x Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 am facut eu o schema de invertor cu un transformator simplu 220-12v montat invers si merge foarte bine pt alimentarea tuburilor de neon.am gasit-o intr-o revista tehnium...o sa ma uit si o sa-ti pun schema dak crezi k o sa-ti foloseasca Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 mersi mult pentru sprijin , intre timp de cand am deschis subiectul am construit schema urmatoare: , ideea a fost de ami alimenta toate becurile economice si mai toti consumatorii cu surse in comutatzie din casa , am luat o schema care alimenta un amplificator auto si am adaptat putzin traful . schema am luato din adresa , pe care cred ca multzi dintre noi o cunoastem: http://sound.westhost.com/project89.htm mersi mult la totzi . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum