Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor dc dc 12 to 300 vcc

Vizitator marius_vfp

Postări Recomandate

Vizitator marius_vfp

are cineva facuta o schema viabila de convertor sau ridicator de tensiune de la 12 vcc sau 24 vcc la aproximativ 300vcc , am incercat niste surse SMPS push pull cu sg 3525 ,cd 4047 , mar interesa vreo schema care sa mearga cu trafuri din ferita ,schema cu sg 3525 are 4 mosfeturi irf540 ca finali sa incalzesc puternik firele de alimentare si pe ampermetru depaseste consumul de 10 amperi , cam mult am zis eu cu mersul in gol , verau sa fac in invertor pentru alimentarea becurilor economice si alte surse in comutatzie ,maxim 300w . MA POATE AJUTA CINEVA Va multzumesc mult .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator marius_vfp

frate am un invertor auto da nu de asta am nevoie ci de o schema plauzibila care so mai fi facut cineva

Un invertor auto 12vdc-220vac si redresezi-filtrezi iesirea.Cam 300-310Vdc obtii.

Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp

ba stefane cu respect iti zic termino ma cu priostiile , cum adica nam bibinat corect traful , hai lasama :101

frate foloseste functioa de cautare pe forum sau pe goangle, ca e plin netul de invertoare.si iti poti pune minte la contributie sa vezi daca merge sau nu. vezi ca nu ai bobinat corect trafoul.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator marius_vfp

mersi mult pentru sprijin , intre timp de cand am deschis subiectul am construit schema urmatoare: , ideea a fost de ami alimenta toate becurile economice si mai toti consumatorii cu surse in comutatzie din casa , am luat o schema care alimenta un amplificator auto si am adaptat putzin traful . schema am luato din adresa , pe care cred ca multzi dintre noi o cunoastem: http://sound.westhost.com/project89.htm

mersi mult la totzi .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări