sergiu mihoc Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 salut am un modul de la un sistem 5.1, avea 2 finali pt bass si 5 pt medii, finalii de bass sau ars si iam dat jos, zilele astea am probato sa vad daca merge pe medii si pot sa zic ca merge perfect, singura problema e ca nu scoate mult, avand in vedere ca eu nu folosesc la ea niciodata mai mult de 2 sateliti ma gandeam s-o fac cu 2 canale, in acest mod sper sa obtin in alea 2 canale mai multa putere, daca se poate cine ma ajuta si pe mine? Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 dintr'un amplif 5.1 vrei sa obti unul 2.1 sau?nu o sa reusesti Link spre comentariu
baga Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Poti sa legi in bridge,adica cum erau legate alea de bas. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 dintr'un amplif 5.1 vrei sa obti unul 2.1 sau?nu o sa reusestima rog de ce-i imposibil? daca finalii se pot lega in punte va putea obtine ce vrea Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 crezi ca o sa poata sa faca asta ma indoiesc ...in fine om trai si om vedea nu merita efortu dar daca asta e dorinta lui... Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 mai vedem.... numai sa mai posteze ceva informatii, poze, etc..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum