Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Perpetuum mobile- Ultima gaselnita

nickrvl

Postări Recomandate

Cred ca toate galaxiile au in centru o gaura neagra,si chiar de nu au vor avea sau vor gasi una.Peste x miliarde de ani posibil tot ce a mai ramas din univers vor fi doar gauri negre.Peste y miliarde de ani posibil ca acestea sa fuzionezeApoi cine stie apare bangul iar si ciclul se repeta.Un observator de-a lungul a 14 + x + y + 1 miliarde ani ar putea considera asta un perpetuum?Dar un atom,H de exemplu,daca l-ai putea izola si studia il poti considera perpetuum?

Editat de gabiz_ro
Link spre comentariu

@  domnii  untold  si  gabiz_ro ...

eu  stiu  ca  in  moldova ,  religia  de  baza  este  bautura . totusi ,  eu  am  vorbit  extrem  de  serios  in  ultimele  2  postari ,  astfel  incit  v-as  ruga  sa  nu  faceti  misto  de  acest  subiect  extrem  de  serios .  . 

Link spre comentariu

Iar eu v-as ruga la fel de serios D-le Misuraelectronic sa nu apelati la discriminari regionaliste sau legate de obiceiuri si preferinte, ca atunci apelez si eu la minivacante gratuite pentru Dvs.

Link spre comentariu

Eu cred ca misterele universului au fost deslusite:

“Universul a fost facut intr-o duminica de Greuceanu, nu de alta dar luni trebuia sa se prezinte la fabrica. Fiul lui Greuceanu adica Fat-Frumos, a venit cu racheta 368 pe pamant si vazand ca pamantul era plin de soparle si gaini, a gasit un asteroid mai gras si l-a indreptat spre pamant acum vreo 65 milioane de ani de au crapat toate mega-gainile (T-REX are stramos comun cu gainile actuale). Dupa ce toata treaba a fost terminata si cum fatul era colindat de hormoni, l-a rugat pe tasu` sa-i trimita o don`soara sa-si mai potoleasca hormonii. Dar cum Greuceanu terminase plastilina cu care se jucase, i-a spus: Fatule, si-asa te-am facut hidos ca ai o coasta de 65 kile, vino sa te operez la coasta si din plastilina astfel recuperata o sa-ti fac o cosanzeana sa o tot tii in stromeleag. Si uite asa a aparut Ilenusa-jucausa. Asta sta scris in Biblia lui Costel si voi ceilalti ce va inchinati la falsi idoli o sa ajungeti toti in iad.”

Link spre comentariu

ok ,  imi  cer  scuze  ...insa  nu-mi  place  sa  fiu  gratuit   luat  la  misto  .  care  este  legatura  postarilor  celor  doi  tovarasi  cu  cele  scrise  de  mine ?  topicul  nu  este  deschis  la  bodega ,  din  cite  bag  eu  de  seama .  daca  vreti  sa  facem  caterinca ,  atunci  mutati-l  la  bodega ,  ca  acolo  e  permis  orice . 

LE ... poftim  de  analizati  o  mostra  gratuita  de  ce  vreti  dvs  in  postarea #82 .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Eu nu stiu.Daca aveam ceva de spus referitor tovarasul misuraelectronic aveam grija sa-l citez,partial sau complet sau sa adaug @misuraelectronic pe undeva.Daca tot intrebi.Intreb si eu unde ai vazut legatura?Tu spuneai ceva de tehnologii,extraterestii etcEu spuneam ceva de univers,atomi.

Link spre comentariu

Cred ca toate galaxiile au in centru o gaura neagra,si chiar de nu au vor avea sau vor gasi una.Peste x miliarde de ani posibil tot ce a mai ramas din univers vor fi doar gauri negre.Peste y miliarde de ani posibil ca acestea sa fuzionezeApoi cine stie apare bangul iar si ciclul se repeta.Un observator de-a lungul a 14 + x + y + 1 miliarde ani ar putea considera asta un perpetuum?Dar un atom,H de exemplu,daca l-ai putea izola si studia il poti considera perpetuum?

Si orbitele planetelor au un sfarsit, nu se invart continuu, si pamantul isi reduce rotatia in fiecare an, ziua devenind din ce in ce mai scurta, deci weekend-ul vine mai repede pe an ce trece.., dar chiar daca s-ar invarti la infinit tot nu ar fi un perpetuum mobile. Perpetuum mobile trebuie sa produca o energie, nu sa stea in echilibru perfect cum fac atomii.

Link spre comentariu

doar  citeva  fenomene / situatii / evenimente  care  depasesc  puterea  de  intelegere  actuala ...

1--  levitatia ...este  vorba  despre  situatii  reale ,  nicidecum  iluziile  magicienilor  de  strada .  cele  mai  serioase  exemple  sint  calugarii  budisti ,  care  prin  antrenament  yoga  +  meditatie  au  ajuns  sa  stapineasca  aceasta  sa-i  zicem  tehnica .

2--  calatorie  in  timp   si /  sau  teleportare ...  situatii  absolut   reale  EXPERIMENTUL  PHILADELPHIA  si  EXPERIMENTUL  MONTAUK .

3--  randament  supra-unitar ,  perpetuum  mobile  real  ...  situatie  reala  si  unica  pe  pamint   INCA  DIN  1931   AUTOMOBILUL  ELECTRIC  AL  LUI  TESLA .  in  zilele  noastre ,  dispozitive  zero  point  energy  ar  putea  detrona   suprematia  de  84  de  ani  a  lui  TESLA .  singura  companie  din  lume  care  se  ocupa  de  acest  domeniu  de  avangarda  este  REVOLYS  din  canada .

http://www.revolys.com/en/ZPE.aspx

4--  calatorii  cu  viteze  supra-luminice   si /SAU  calatorii  prin  WORM-HOLE  si /SAU  deformarea  continuum-ului  spatiu-timp ...  se  aplica  pentru  navele  extraterestre  care  bintuie  planeta  noastra  dintotdeauna ,  dar  au  inceput  sa  fie  studiate  cu  mai  multa  atentie  abia  dupa  roswell , sua .  nu  se  stie  exact  care  varianta  este  corecta  dintre  cele  3 ,  sau  pot  fi  combinatii  intre  ele  .  toata  lumea  stie  ca  sint  multi  ani  lumina  intre  terra  si  cea  mai  apropiata  stea ,  asa  ca  orice  calatorie  interplanetara  cu  mijloace/ metode  clasice  este  exclusa  din  start . 

5--  manevre  bruste la  foarte  multi  g  si  trunchierea  fascicolelor  de  lumina  emise ...situatii  reale  descrise  de  martori  oculari  credibili  ai  intilnirilor  de  grad 3  intre  oameni  si  ufo-uri . 

Pai daca-i p-asa,atunci de ce nu am crede in povestile cu Fat frumos si Ileana cosinzeana, zmeul zmeilor,baba cloanta cotoroanta,greuceanu,Harap alb, sau mai recent,.in "icoana Maicii domnului care lacrimeaza(Maica Domnului), in povestile unor calugari despre Arsenie Boca, despre participarea la inmormintarea nu stiu carui prelat,el fiind la puscarie,despre lacrimarea portretului lui Arsenie Boca si cite si mai cite povesti. Nu trebuie sa mergem nicaieri, peste oceane,pentru a investiga anumite intimplari extraordinare (ca cele prezentate de colegu' @misuraelectronic).Avem la indemina povestile noastre.

In fond, de ce nu am crede ca si calugarii budisti se folosesc de aceleasi metode (iluzii)  pe care le folosesc magicienii pentru a levita? Sint mai credibili calugarii decit magicienii?

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Untold intr-adevar ai confundat sectiunea asta cu bodega, fa bine si nu mai repeta isprava, altfel stim ce se intampla.D-le Misuraelectronic va inteleg punctul de vedere si de regula vi-l respect, ati aratat in multe randuri pertinenta direct la subiect ( in ciuda limbajului comunist pe care nu reusesc sa mi-l explic dar nici nu e treaba mea sa-l judec ), insa in situatia de fata ati venit cu unele exemple mai degraba rupte din filme stiintifico-fantastice decat realiste, motiv pentru care ar fi trebuit totusi sa va asteptati si la astfel de reactii. Mie personal expresia "perpetuum mobile" mi se pare doar o gluma proasta dar incerc totusi sa ma limitez in comentarii, insa nu toata lumea este asa, adica ideea este ca atunci cand recurgeti la un asemenea demers cum este sustinerea acestei idei, este aproape obligatoriu sa o faceci argumentand cat mai detaliat fiecare aspect si fiind chiar pregatit sa supuneti unor teste practice ideea promovata, altfel Dvs insiva va expuneti unor astfel de reactii.Toate cele bune.

Link spre comentariu

Perpetuum mobile se bazeaza pe ideea "crede si nu cerceta", a existat mereu in jurul nostru, nu trebuie demonstrat, din contra - ceilalti trebuie sa demonstreze ne-existenta lui, fara sa foloseasca legile fizicii sau oricare alte metode.

Nu au fost destule demonstratii de perpetum mobile existent de la prietenii care au auzit de la alti prieteni care au auzit de la unchiul menajerei care a lucrat la casa de vara a vecinului din localitatea alaturata, ca a vazut el un perpetuum mobile existent la un milionar, care oare nu avea bani de curent/benzina si avea nevoie de perpetuum mobile??

Stiam si eu pe cineva cu perpetuum mobile, cu cativa lei si cunostinte isi reseta factura la curent, deci totul in casa lui functiona fara sa consume energie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări