Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Perpetuum mobile- Ultima gaselnita

nickrvl

Postări Recomandate

Untold, on 21 Mai 2014 - 11:25 AM, said:

De perpetuum mobile a auzit tota lumea, unii chiar l-au si facut. 

Eu m-am gandit sa fac un Perpetuum Stabile, total contrar si de semn opus lu' Mobile. Ce ziceti? As putea sa-l fac sa nu se miste nici in raport cu universul? 

Daca reusesti,sa ai grija sa nu interactioneze! :rade: Cine stie,poate apare vreo "Gaura Alba"... :qetrwe Oricum,nu cunoastem inca fizica gaurii" negre...dar mai stii ce va fi? :freaza:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Mă surprinde și, uneori e de plâns, la cât de batjocoritori puteți fi, mai ales cu cei ce vor cu adevărat să facă ceva util.Din păcate nu întreabă pe cine trebuie, ci doar pe niște ingineri de care lumea-i sătulă. Dragilor, faceți cum credeți că va funcționa, dar nu întrebați aici, lichelele care n-au ținut în viața lor o cheie, în mână, ci doar pixul în buze. Faza cu Africa de Sud, din pagina anterioară, poate fi adevărată . Am un nepot, ce m-a vizitat zilele trecute, înainte de a se întoarce în Italia, țară unde s-a refugiat de hoții de aici. Lucrează ca administrator la un mare concern, al cărui patron are un fiu în Africa de Sud, și el multimiliardar. Însoțindu-i mama la fiu, a avut destul timp să inspecteze casa și tot ce mai putea să priceapă. Deși multimiliardar, e total independent de orice formă de energie și hrană. Instalațiile de producere a energiei electrice și de încălzit, sunt făcute de un olandez, totul bazându-se pe magneți. Nu trebuie să insist cu explicații, că oricum cei ce pândiți acest forum,  nu știți ce spun. Scopul forumului ar fi fost de colaborare, nu de denigrare, de batjocură sau dezinformare, dar unde-i carte multă, și prostia-i cu găleata !  

Întrebați de perpetuum. Da, e perfect funcțional, doar să aveți ceva bani de investit în materiale, ceva puțină documentație, dar nu pe acest forum, cel puțin această secțiune. Pe mine, nu mă lasă femeia. Doi lei de-i aduc acasă, ea-i duce repede la borfașii care iau cu 50 de bani, și vând cu 10 lei. Păi, de unde să mai produci, dacă la noi doar se vinde ce-i util, și se cumpără doar ce-i prost ?

Un perpetuum, se poate face simplu, doar respectând niște principii, da care nimeni, sănătos la cap, nu v-ar fi vorbit, mai ales în ultimii 25 de ani. Ca să miști un autoturism înfrânat, îți sunt necesare 400Kg forță. Ca să-l miști liber, doar 40. Motorul, dezvoltă doar cei 40, cum se face că, deși motorul e de 10 ori mai mic, e capabil să miște autoturismul și frânat, și cu viteză așa de mare...? Prin adăugarea de rapoarte de transmisie ! Cine e deșteptul lumii, nu va pricepe nimic, căutând să se rătăcească prin formule și calcule. Cine vrea să facă ceva și se va implica puțin, va pricepe tot.

Acum, legat de un generator autonom, e totuna cu am spus mai sus. Dacă vreau să desfac un șurub strâns tare, cu o cheie(brațul forței), nu voi reuși, că poate e și blocat.Punând un prelungitor pe cheie (mărind brațul forței de câteva ori), voi rupe și șurubul. Deci, un generator de o putere anume, care produce tot ce poate la o turație mică (N=60*f/p ), rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie).  

Editat de nelute8
Link spre comentariu

"nelute" este din nou un exemplu cu cei care arata ca "altii" au gasit/inventat nu stiu ce energii free, avind toate datele si detaliile de ce nu-ti faci si tu locuinta/gospodaria "total independenta" ca in exemplul dat cu "miliardarul"? ce exemplu mai bun poti da in a-ti sustine afirmatiile ca toata lumea e "dobitoaca" si nu vede acea "free energii" care exista peste tot si noi ignorantii continuam sa dam bani la curent, gaz, benzina etc 

A, si intradevar trebuie sa fi miliardar pentru a-ti permite acea "free energi" adica ceva de genul te costa un miliard de lei pe an toti magnetii si bobinele ale nu stiu carui Olandez sau Rus sau altfel vei platii catre "hotii"  care-ti livreaza energia (curent, gaz, benzina....) 10 mii lei pe an....

Te asteptam sa ne faci de ris, cu exemple proprii bineinteles si nu cu "au facut altii".

Editat de nickrvl
Link spre comentariu
Vizitator victor ponta

E dreptul tau sa crezi in notiunea de perpetuum mobile sau free energy, dar nu ai nici un drept sa-i insulti pe cei care nu cred in asa ceva, motiv pentru care 3 zile de pauza pentru @nelute8.

Uite asa va opuneti cunoasterii,progresului,etc,sanctionand minti luminate. Cand omul e in febra creatiei si mai are putin sa dea adevarul catre muritorii de rand,dumneata ii dai pauza trei zile. :rade:

''Acum, legat de un generator autonom, e totuna cu am spus mai sus. Dacă vreau să desfac un șurub strâns tare, cu o cheie(brațul forței), nu voi reuși, că poate e și blocat.Punând un prelungitor pe cheie (mărind brațul forței de câteva ori), voi rupe și șurubul. Deci, un generator de o putere anume, care produce tot ce poate la o turație mică (N=60*f/p ), rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie).''

Altfel spus,ranga si rotile dintoase. :rade: Hai ca m-am relaxat in seara asta.

Eram nervos ca mi-a furat pisica un potentiometru si l-am cautat vreo ora. Mama lui de motan. Bine ca nu l-a rontait.

Link spre comentariu

Uite asa va opuneti cunoasterii,progresului,etc,sanctionand minti luminate. Cand omul e in febra creatiei si mai are putin sa dea adevarul catre muritorii de rand,dumneata ii dai pauza trei zile. :rade:

''Acum, legat de un generator autonom, e totuna cu am spus mai sus. Dacă vreau să desfac un șurub strâns tare, cu o cheie(brațul forței), nu voi reuși, că poate e și blocat.Punând un prelungitor pe cheie (mărind brațul forței de câteva ori), voi rupe și șurubul. Deci, un generator de o putere anume, care produce tot ce poate la o turație mică (N=60*f/p ), rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie).''

Altfel spus,ranga si rotile dintoase. :rade: Hai ca m-am relaxat in seara asta.

Eram nervos ca mi-a furat pisica un potentiometru si l-am cautat vreo ora. Mama lui de motan. Bine ca nu l-a rontait.

N-ar fi avut forta sa rontaie potentiometrul, dar daca ar fi intrat motanul aici si ar fi citit lectia de rapoarte a lu` domnu` nelute8 probabil ar fi facut o pargie la masele si ar fi rontait potentiometrul cu succes, apoi ar fi produs free energy pentru toata casa ta pe viata si deveneai si tu milionar. Poate ar fi o idee sa ii faci motanului o rotita de-aia ca la hamsteri, cine stie ce perpetum mobile descoperi.

Cei care cred in perpetum mobile poate ati face mai bine sa credeti in Mos Craciun, ala cel putin aduce daruri.. cativa ani acolo.

Perpetum mobile exista si functioneaza perfect.... pana se termina bateriile

Editat de suspectu
Link spre comentariu

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

....................................................................................., rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie).    

Sint de acord cu o parte din cele afirmate de tine, numai ca de la afirmatii si pina la rezultate concrete, e cale lunga.Nu e suficienta formula N=60*f/p (care e "partial" valabila in cazuri ideale).Sint multe variabile de care trebuie tinut cont.Deocamdata nimeni nu s-a prezentat  cu ceva concret, ci doar cu filmulete pe you tube si multe povesti si alea doar din auzite.Cind eram si eu copil, stiu ca ma fascinau tot felul de experimente.Cu mintea de copil,credeam ca daca am un dinam si-l leg la un motoras electric(care prin intermediul unei cureluse) invirte dinamul,trebuie doar sa invirt dinamul si curentul debitat de dinam, o sa invirta motorasul care la rindul lui va invirti dinamul, procesul desfasurindu-se la nesfirsit.Pentru a opri procesul respectiv, era suficient sa intrerup alimentarea motorasului.Era foarte frumos daca as fi reusit,dar din pacate legile fizicii sint inca in picioare si nu pot fi combatute.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Era foarte frumos daca as fi reusit,dar din pacate legile fizicii sint inca in picioare si nu pot fi combatute.

din  pacate pentru  dvs ,  aflati   de  la  mandela   ca  legile  fizicii  pot  fi  combatute ,  INSA  NU  LA  NIVELUL  NOSTRU  ACTUAL  DE  INTELEGERE . este  vorba , desigur ,  de  nivelul  ACTUAL  al  cunostintelor  omenirii .  daca  e  nevoie ,  dau  si  exemple  concrete  imediat . 

Link spre comentariu

din  pacate pentru  dvs ,  aflati   de  la  mandela   ca  legile  fizicii  pot  fi  combatute..................................

Pacat ca nu mai traieste(mandela),ca altfel sigur as fi apelat la cunostintele lui in "domeniul fizicii".

.................................................... ,  INSA  NU  LA  NIVELUL  NOSTRU  ACTUAL  DE  INTELEGERE . este  vorba , desigur ,  de  nivelul  ACTUAL  al  cunostintelor  omenirii .  daca  e  nevoie ,  dau  si  exemple  concrete  imediat . 

Poate ca sa sint singurul de pe planeta care inca mai crede ca "perpetuum mobile" este o utopie.Chiar mi-ar prinde bine niste "exemple concrete",(pentru care v-as ramine pe veci recunoscator)nu de alta, dar nu mai pot spera sa traiesc foarte multi ani de aici incolo,avind in vedere virsta pe care o am. Asa as putea sa mor linistit, stiind ca "perpetuum mobile" exista si ca omenirea a rezolvat, definitiv, problema energiei "moca, rezolvind in acelasi timp si problema poluarii,incalzirii globale,etc. :rade:

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Poi, dac-ar fi sa ne luam dupa Stephen Hawking, daca ar exista universurile paralele, intr-unul din ele ar putea exista si vreun perpetuum mobile, insa eu as fi curios dac-ar exista vreun perpetuum stabile, cum am mai afirmat.

Am eu o obsesie cu chestia asta, privirea D-lui Ponta in schimb, nu m-ar emotiona, doara n-o fi vreun Petre Varain...  :rade:

Link spre comentariu

doar  citeva  fenomene / situatii / evenimente  care  depasesc  puterea  de  intelegere  actuala ...

1--  levitatia ...este  vorba  despre  situatii  reale ,  nicidecum  iluziile  magicienilor  de  strada .  cele  mai  serioase  exemple  sint  calugarii  budisti ,  care  prin  antrenament  yoga  +  meditatie  au  ajuns  sa  stapineasca  aceasta  sa-i  zicem  tehnica .

2--  calatorie  in  timp   si /  sau  teleportare ...  situatii  absolut   reale  EXPERIMENTUL  PHILADELPHIA  si  EXPERIMENTUL  MONTAUK .

3--  randament  supra-unitar ,  perpetuum  mobile  real  ...  situatie  reala  si  unica  pe  pamint   INCA  DIN  1931   AUTOMOBILUL  ELECTRIC  AL  LUI  TESLA .  in  zilele  noastre ,  dispozitive  zero  point  energy  ar  putea  detrona   suprematia  de  84  de  ani  a  lui  TESLA .  singura  companie  din  lume  care  se  ocupa  de  acest  domeniu  de  avangarda  este  REVOLYS  din  canada .

http://www.revolys.com/en/ZPE.aspx

4--  calatorii  cu  viteze  supra-luminice   si /SAU  calatorii  prin  WORM-HOLE  si /SAU  deformarea  continuum-ului  spatiu-timp ...  se  aplica  pentru  navele  extraterestre  care  bintuie  planeta  noastra  dintotdeauna ,  dar  au  inceput  sa  fie  studiate  cu  mai  multa  atentie  abia  dupa  roswell , sua .  nu  se  stie  exact  care  varianta  este  corecta  dintre  cele  3 ,  sau  pot  fi  combinatii  intre  ele  .  toata  lumea  stie  ca  sint  multi  ani  lumina  intre  terra  si  cea  mai  apropiata  stea ,  asa  ca  orice  calatorie  interplanetara  cu  mijloace/ metode  clasice  este  exclusa  din  start . 

5--  manevre  bruste la  foarte  multi  g  si  trunchierea  fascicolelor  de  lumina  emise ...situatii  reale  descrise  de  martori  oculari  credibili  ai  intilnirilor  de  grad 3  intre  oameni  si  ufo-uri . 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Dovada, vrem dovada!  :rade:

P.S. E interesant site-ul ala, aveam in suflet o scanteie de speranta... insa m-a dezamagit dupa ce l-am accesat..

post-221025-0-49101100-1438768010_thumb.jpg

Editat de Untold
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări