morocanosul Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Untold, on 21 Mai 2014 - 11:25 AM, said: De perpetuum mobile a auzit tota lumea, unii chiar l-au si facut. Eu m-am gandit sa fac un Perpetuum Stabile, total contrar si de semn opus lu' Mobile. Ce ziceti? As putea sa-l fac sa nu se miste nici in raport cu universul? Daca reusesti,sa ai grija sa nu interactioneze! Cine stie,poate apare vreo "Gaura Alba"... Oricum,nu cunoastem inca fizica gaurii" negre...dar mai stii ce va fi? Link spre comentariu
nelute8 Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 (editat) Mă surprinde și, uneori e de plâns, la cât de batjocoritori puteți fi, mai ales cu cei ce vor cu adevărat să facă ceva util.Din păcate nu întreabă pe cine trebuie, ci doar pe niște ingineri de care lumea-i sătulă. Dragilor, faceți cum credeți că va funcționa, dar nu întrebați aici, lichelele care n-au ținut în viața lor o cheie, în mână, ci doar pixul în buze. Faza cu Africa de Sud, din pagina anterioară, poate fi adevărată . Am un nepot, ce m-a vizitat zilele trecute, înainte de a se întoarce în Italia, țară unde s-a refugiat de hoții de aici. Lucrează ca administrator la un mare concern, al cărui patron are un fiu în Africa de Sud, și el multimiliardar. Însoțindu-i mama la fiu, a avut destul timp să inspecteze casa și tot ce mai putea să priceapă. Deși multimiliardar, e total independent de orice formă de energie și hrană. Instalațiile de producere a energiei electrice și de încălzit, sunt făcute de un olandez, totul bazându-se pe magneți. Nu trebuie să insist cu explicații, că oricum cei ce pândiți acest forum, nu știți ce spun. Scopul forumului ar fi fost de colaborare, nu de denigrare, de batjocură sau dezinformare, dar unde-i carte multă, și prostia-i cu găleata ! Întrebați de perpetuum. Da, e perfect funcțional, doar să aveți ceva bani de investit în materiale, ceva puțină documentație, dar nu pe acest forum, cel puțin această secțiune. Pe mine, nu mă lasă femeia. Doi lei de-i aduc acasă, ea-i duce repede la borfașii care iau cu 50 de bani, și vând cu 10 lei. Păi, de unde să mai produci, dacă la noi doar se vinde ce-i util, și se cumpără doar ce-i prost ? Un perpetuum, se poate face simplu, doar respectând niște principii, da care nimeni, sănătos la cap, nu v-ar fi vorbit, mai ales în ultimii 25 de ani. Ca să miști un autoturism înfrânat, îți sunt necesare 400Kg forță. Ca să-l miști liber, doar 40. Motorul, dezvoltă doar cei 40, cum se face că, deși motorul e de 10 ori mai mic, e capabil să miște autoturismul și frânat, și cu viteză așa de mare...? Prin adăugarea de rapoarte de transmisie ! Cine e deșteptul lumii, nu va pricepe nimic, căutând să se rătăcească prin formule și calcule. Cine vrea să facă ceva și se va implica puțin, va pricepe tot. Acum, legat de un generator autonom, e totuna cu am spus mai sus. Dacă vreau să desfac un șurub strâns tare, cu o cheie(brațul forței), nu voi reuși, că poate e și blocat.Punând un prelungitor pe cheie (mărind brațul forței de câteva ori), voi rupe și șurubul. Deci, un generator de o putere anume, care produce tot ce poate la o turație mică (N=60*f/p ), rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie). Editat August 2, 2015 de nelute8 Link spre comentariu
Marian Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 E dreptul tau sa crezi in notiunea de perpetuum mobile sau free energy, dar nu ai nici un drept sa-i insulti pe cei care nu cred in asa ceva, motiv pentru care 3 zile de pauza pentru @nelute8. Link spre comentariu
nickrvl Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 (editat) "nelute" este din nou un exemplu cu cei care arata ca "altii" au gasit/inventat nu stiu ce energii free, avind toate datele si detaliile de ce nu-ti faci si tu locuinta/gospodaria "total independenta" ca in exemplul dat cu "miliardarul"? ce exemplu mai bun poti da in a-ti sustine afirmatiile ca toata lumea e "dobitoaca" si nu vede acea "free energii" care exista peste tot si noi ignorantii continuam sa dam bani la curent, gaz, benzina etc A, si intradevar trebuie sa fi miliardar pentru a-ti permite acea "free energi" adica ceva de genul te costa un miliard de lei pe an toti magnetii si bobinele ale nu stiu carui Olandez sau Rus sau altfel vei platii catre "hotii" care-ti livreaza energia (curent, gaz, benzina....) 10 mii lei pe an.... Te asteptam sa ne faci de ris, cu exemple proprii bineinteles si nu cu "au facut altii". Editat August 4, 2015 de nickrvl Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 E dreptul tau sa crezi in notiunea de perpetuum mobile sau free energy, dar nu ai nici un drept sa-i insulti pe cei care nu cred in asa ceva, motiv pentru care 3 zile de pauza pentru @nelute8. Uite asa va opuneti cunoasterii,progresului,etc,sanctionand minti luminate. Cand omul e in febra creatiei si mai are putin sa dea adevarul catre muritorii de rand,dumneata ii dai pauza trei zile. ''Acum, legat de un generator autonom, e totuna cu am spus mai sus. Dacă vreau să desfac un șurub strâns tare, cu o cheie(brațul forței), nu voi reuși, că poate e și blocat.Punând un prelungitor pe cheie (mărind brațul forței de câteva ori), voi rupe și șurubul. Deci, un generator de o putere anume, care produce tot ce poate la o turație mică (N=60*f/p ), rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie).'' Altfel spus,ranga si rotile dintoase. Hai ca m-am relaxat in seara asta. Eram nervos ca mi-a furat pisica un potentiometru si l-am cautat vreo ora. Mama lui de motan. Bine ca nu l-a rontait. Link spre comentariu
suspectu Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Uite asa va opuneti cunoasterii,progresului,etc,sanctionand minti luminate. Cand omul e in febra creatiei si mai are putin sa dea adevarul catre muritorii de rand,dumneata ii dai pauza trei zile. ''Acum, legat de un generator autonom, e totuna cu am spus mai sus. Dacă vreau să desfac un șurub strâns tare, cu o cheie(brațul forței), nu voi reuși, că poate e și blocat.Punând un prelungitor pe cheie (mărind brațul forței de câteva ori), voi rupe și șurubul. Deci, un generator de o putere anume, care produce tot ce poate la o turație mică (N=60*f/p ), rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie).'' Altfel spus,ranga si rotile dintoase. Hai ca m-am relaxat in seara asta. Eram nervos ca mi-a furat pisica un potentiometru si l-am cautat vreo ora. Mama lui de motan. Bine ca nu l-a rontait. N-ar fi avut forta sa rontaie potentiometrul, dar daca ar fi intrat motanul aici si ar fi citit lectia de rapoarte a lu` domnu` nelute8 probabil ar fi facut o pargie la masele si ar fi rontait potentiometrul cu succes, apoi ar fi produs free energy pentru toata casa ta pe viata si deveneai si tu milionar. Poate ar fi o idee sa ii faci motanului o rotita de-aia ca la hamsteri, cine stie ce perpetum mobile descoperi. Cei care cred in perpetum mobile poate ati face mai bine sa credeti in Mos Craciun, ala cel putin aduce daruri.. cativa ani acolo. Perpetum mobile exista si functioneaza perfect.... pana se termina bateriile Editat August 4, 2015 de suspectu Link spre comentariu
Untold Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Ce ceafa de chelner aveti, Domnu' Ponta! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 (editat) ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... ....................................................................................., rotit cu un motor mic dar de turație mare, prin rapoartele necesare, aveți toate șansele să nu mai dormiți săptămânile următoare (de bucurie). Sint de acord cu o parte din cele afirmate de tine, numai ca de la afirmatii si pina la rezultate concrete, e cale lunga.Nu e suficienta formula N=60*f/p (care e "partial" valabila in cazuri ideale).Sint multe variabile de care trebuie tinut cont.Deocamdata nimeni nu s-a prezentat cu ceva concret, ci doar cu filmulete pe you tube si multe povesti si alea doar din auzite.Cind eram si eu copil, stiu ca ma fascinau tot felul de experimente.Cu mintea de copil,credeam ca daca am un dinam si-l leg la un motoras electric(care prin intermediul unei cureluse) invirte dinamul,trebuie doar sa invirt dinamul si curentul debitat de dinam, o sa invirta motorasul care la rindul lui va invirti dinamul, procesul desfasurindu-se la nesfirsit.Pentru a opri procesul respectiv, era suficient sa intrerup alimentarea motorasului.Era foarte frumos daca as fi reusit,dar din pacate legile fizicii sint inca in picioare si nu pot fi combatute. Editat August 5, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Era foarte frumos daca as fi reusit,dar din pacate legile fizicii sint inca in picioare si nu pot fi combatute. din pacate pentru dvs , aflati de la mandela ca legile fizicii pot fi combatute , INSA NU LA NIVELUL NOSTRU ACTUAL DE INTELEGERE . este vorba , desigur , de nivelul ACTUAL al cunostintelor omenirii . daca e nevoie , dau si exemple concrete imediat . Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Ce ceafa de chelner aveti, Domnu' Ponta! Ceafa? Sa vezi privirea cum e,domnu' Untold. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 (editat) din pacate pentru dvs , aflati de la mandela ca legile fizicii pot fi combatute.................................. Pacat ca nu mai traieste(mandela),ca altfel sigur as fi apelat la cunostintele lui in "domeniul fizicii". .................................................... , INSA NU LA NIVELUL NOSTRU ACTUAL DE INTELEGERE . este vorba , desigur , de nivelul ACTUAL al cunostintelor omenirii . daca e nevoie , dau si exemple concrete imediat . Poate ca sa sint singurul de pe planeta care inca mai crede ca "perpetuum mobile" este o utopie.Chiar mi-ar prinde bine niste "exemple concrete",(pentru care v-as ramine pe veci recunoscator)nu de alta, dar nu mai pot spera sa traiesc foarte multi ani de aici incolo,avind in vedere virsta pe care o am. Asa as putea sa mor linistit, stiind ca "perpetuum mobile" exista si ca omenirea a rezolvat, definitiv, problema energiei "moca, rezolvind in acelasi timp si problema poluarii,incalzirii globale,etc. Editat August 5, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Untold Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Poi, dac-ar fi sa ne luam dupa Stephen Hawking, daca ar exista universurile paralele, intr-unul din ele ar putea exista si vreun perpetuum mobile, insa eu as fi curios dac-ar exista vreun perpetuum stabile, cum am mai afirmat. Am eu o obsesie cu chestia asta, privirea D-lui Ponta in schimb, nu m-ar emotiona, doara n-o fi vreun Petre Varain... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 (editat) doar citeva fenomene / situatii / evenimente care depasesc puterea de intelegere actuala ... 1-- levitatia ...este vorba despre situatii reale , nicidecum iluziile magicienilor de strada . cele mai serioase exemple sint calugarii budisti , care prin antrenament yoga + meditatie au ajuns sa stapineasca aceasta sa-i zicem tehnica . 2-- calatorie in timp si / sau teleportare ... situatii absolut reale EXPERIMENTUL PHILADELPHIA si EXPERIMENTUL MONTAUK . 3-- randament supra-unitar , perpetuum mobile real ... situatie reala si unica pe pamint INCA DIN 1931 AUTOMOBILUL ELECTRIC AL LUI TESLA . in zilele noastre , dispozitive zero point energy ar putea detrona suprematia de 84 de ani a lui TESLA . singura companie din lume care se ocupa de acest domeniu de avangarda este REVOLYS din canada . http://www.revolys.com/en/ZPE.aspx 4-- calatorii cu viteze supra-luminice si /SAU calatorii prin WORM-HOLE si /SAU deformarea continuum-ului spatiu-timp ... se aplica pentru navele extraterestre care bintuie planeta noastra dintotdeauna , dar au inceput sa fie studiate cu mai multa atentie abia dupa roswell , sua . nu se stie exact care varianta este corecta dintre cele 3 , sau pot fi combinatii intre ele . toata lumea stie ca sint multi ani lumina intre terra si cea mai apropiata stea , asa ca orice calatorie interplanetara cu mijloace/ metode clasice este exclusa din start . 5-- manevre bruste la foarte multi g si trunchierea fascicolelor de lumina emise ...situatii reale descrise de martori oculari credibili ai intilnirilor de grad 3 intre oameni si ufo-uri . Editat August 5, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
Untold Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 (editat) Dovada, vrem dovada! P.S. E interesant site-ul ala, aveam in suflet o scanteie de speranta... insa m-a dezamagit dupa ce l-am accesat.. Editat August 5, 2015 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum