Vizitator valibb Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Daca se poate o parere. Sper sa nu fie considerata spam :)In multele teorii pe care le-am vazut despre aceste energii una mi s-a parut destulde plauzibila. De la Nikola Tesla citire. Soarele si Pamantul (si nu numai) formeaza un urias condensator polarizat in care Pamantul reprezinta electrodul negativ iar Soarele electrodul pozitiv. Datorita modului de functionare Soarele emite fluxuri de particule incarcate electric, care asigura in permanenta incarcarea acestui capacitor. Datorita miscarii Pamantului prin aceste fluxuri de particule in scoarta Pamantului se formeaza asa-zisii curenti telurici. Cred ca pana aici este destul de plauzibil. Acu' urmeaza partea care nu o inteleg. Faptul ca exista un surplus de electroni in scoarta(lucru dovedit de felul in care se formeaza fulgerele), care asteapta sa fie extrasi. Unii cica au reusit sa extraga acesti electroni cu ajutorul unor bobine(Kapanadze), altii ingropand bobine in pamant etc. Oricum modul de extragere a acestor electroni este asemanator pompei RAM (sic). Acestia se lauda ca sunt capabili sa extraga 100 KW. De altfel primul dispozitiv comercial de 5kW folosind acest principiu urma sa apara pe piata pe 17martie 2012 in Africa de Sud(dar brusc a intervenit o mica problema) Ideea e ca daca cineva are informatii mai bune care sa ma lumineze sunt binevenite. I believe in Helmoltz Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Faptul ca exista un surplus de electroni in scoarta(lucru dovedit de felul in care se formeaza fulgerele), care asteapta sa fie extrasi. Unii cica au reusit sa extraga acesti electroni cu ajutorul unor bobine(Kapanadze), altii ingropand bobine in pamant etc. Oricum modul de extragere a acestor electroni este asemanator pompei RAM (sic). Acestia se lauda ca sunt capabili sa extraga 100 KW. De altfel primul dispozitiv comercial de 5kW folosind acest principiu urma sa apara pe piata pe 17martie 2012 in Africa de Sud(dar brusc a intervenit o mica problema) Ideea e ca daca cineva are informatii mai bune care sa ma lumineze sunt binevenite. I believe in HelmoltzAha , tot in 2012 .......Tot mayasii ?Da , da ! Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Uitati-va la cele 3 parti....dati-va cel putin 4 palme peste ochi si TREZITI-VA! Link spre comentariu
puriu Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Fratilor! Lasati carcotasii sa dezbata problema si faceti pe sest un PM mic, cu un LED care arde vesnic. Brevetati inventia si vindeti licente la un miliard bucata. Un brevet valorificat e mai credibil decat orice YouTube. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Corect! Gata, la treaba! Link spre comentariu
Untold Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 De perpetuum mobile a auzit tota lumea, unii chiar l-au si facut. Eu m-am gandit sa fac un Perpetuum Stabile, total contrar si de semn opus lu' Mobile. Ce ziceti? As putea sa-l fac sa nu se miste nici in raport cu universul? Link spre comentariu
cristian1961 Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Daca ai vreo schema de perpetu' stabil nu ezita sa ne-o impartasesti. promitem sa il folosim cu cumpatare si doar in uz personal. 1 Link spre comentariu
Untold Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Schema e simpla., chiar banala. Principalul obstacol pe care eu nu l-am depasit, este alimentarea cu enerjie care trebe musai sa se faca printr-o teava de 2 inci jumate din roca meteorica cu gaura la exterior. Adecalea, gaura sa fie infasurata pe exteriorul tevii, si nu pe interior, ca la o teava fireasca. Orisice sugestie ar putea fi salvatoare. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Pai daca e numai atit te pot ajuta usor. roca meteorica tocmai cazu la tanc la Celiabinsk . e chiar inca frageda si calduta numai buna de fasonat , iar gaura infasurata pe afara stie cum sa faca dl. Mobius. cred ca vrei sa te conectezi la universul paralel cu scula asta. esti sigur ca nu iti mai trebuie si o bobina Mobius ?. Eu asa am vazut in niste patente USA.. 1 Link spre comentariu
Untold Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Multumesc mult pentru intentie, insa se pare ca nu sunteti la curent cu ultimele noutati. Recent, am constatat ca Dl. Mobius e cam mort, iar banda lui unidimensionala e irelevanta, gaura pe exterior fiind o structura cvasi 3D, lucru demonstrat inca din antichitate de catre Aristotel, Arhimede si Seneca, cel din urma aducandu-si o contributie filosofica dasupra existentei acestei structuri. Totodata, am constatat cu tristete ca utilitatea acestei tevi cu gaura la exterior este identica cu a unui concasor cu falci in mijlocul unei gradinite. Ramane sa testez alimentarea cu energie dintr-o micro gaura neagra, pe care tocmai am descoperit-o. TInem legatura! Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Cer scuze de interventie. Am si eu o intrebare. Aveti cumva de vanzare o cantitate de energie din mica Dvs. gaura neagra? Daca aveti de vanzare, spuneti-mi si mie cum o dati? La litru, la kil sau la metru? Am o idee pentru folosirea acestei energii. Fiind cioban de meserie, m-am gandit ca pot alimenta cu aceasta energie o masina de tuns oi, in creerul muntilor, acolo unde nu exista curent electric. Oile pasc......eu vin cu masina de tuns......fara nici un prelungitor.........tund oaia........lana ramane pe pasune (oricum nu o cumpara nimeni).....si tot asa pana tund toata turma. Pot trece si la turma vecinului. Daca Dvs. va angajati sa imi livrati aceasta energie din mica gaura neagra, eu o sa depun la OSIM o documentatie, ca brevet de inventie, privind folosirea energiei respective pentru a alimenta o masina de tuns oi. Drepturile de autor vor fi impartite cu Dvs. Si nu vor fi mici, va garantez. Ganditi-va cati bani vom face de la austrieci, nemti, elvetieni, fara sa mai vorbim de arabi. Astept oferta de pret. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Imi pare rau ca nu am putut fi de folos . Cu tristete am costatat ca viteza netul-lui meu este mult mai mica decit viteza cu care se produc descoperiile in domeniul perpeturilor, asa ca nu pot tine pasul cu ultimele cucereri in domeniu. cit priveste tava aia ,pacat ca nu merge ideea era foarte interesanta. cred ca poate fi folosita in agricultura . am impresia ca dintr-o asemennea teava construita corect apa v-a curge continu ,fara a fi nevoie sa o alimentezi . cu microgaura sa fiti atent , lucrurile astea sunt cam nabadaiose. sunt mai rele ca bugetul unde tot bagi si nu se vede nimic util. Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Eu pe-aia cu energia care exista da nu poate fi detectata nu am inteles-o; daca nu poate fi detectata cum stii ca exista ? E ca si cu nevasta-mea, stie ca are un sot numa' nu-l detecteaza......Periodic si regulat apare cate unul care a facut scoala la f.f. si incearca sa convinga pe toata lumea ca ce a vazut el pe iutub e real iar cei ce nucred sunt reticenti la nou; un ignorant incult vrea sa convinga zece indivizi cu coatele tocite de scoala despre inutilitatea scolii.... Sau cum era aia cu inteligenta limitata si prostia infinita ?...... Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Se stie ca suntem inconjurati de unde radio, oare nu putem sa le captam..... sa scoatem ceva energie din ele? Cand eram mai mic facusem o bobina, m-am apropiat la o distanta cam de 200 m de o antena a radiodifuziunii (mai aproape era gardu' pazit), iar firele de la antena le legasem la un beculet de lanterna care lumina. Mai incarcam si noi telefonul de la antena gsm....... Link spre comentariu
Untold Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) .......Cand eram mai mic facusem o bobina, m-am apropiat la o distanta cam de 200 m de o antena a radiodifuziunii (mai aproape era gardu' pazit), iar firele de la antena le legasem la un beculet de lanterna care lumina. Mai incarcam si noi telefonul de la antena gsm....... Becul ca becul, dar pentru incarcarea telefonului, tensiunea aia indusa-n bobina tre'sa fie redresata cu niste diode schotky, iar bobina ca sa aiba randament bun, tre'sa fie acordata pe lungimea de unda GSM (900Mhz sau 1800), asta implicand si un condensator ca circuitul oscilant sa fie complet, Iar dimensiunile acestui circuit oscilant practic ar iesi foare mici, ca si ale antenei (lambda/4). Din cate-mi amintesc, lambda-lungimea de unda este invers proportionala cu frecventa. (2m-144-145Mhz, 3m-88-108Mhz, etc) Pana la urma tot perpetuumul stabile e mai usor de realizat... Editat Mai 28, 2014 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum