mișa Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Emy !!! :aplauzeCum de ai avut rabdare sa dai explicatia asta? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Emy !!! :aplauzeCum de ai avut rabdare sa dai explicatia asta?In ce sens? Ca sa scriu raspunsul mi-au trebuit cateva minute deci nu era nevoie de cine stie ce rabdare(cu alte cuvinte la momentul ala n-aveam ce face). Poate cum de am avut rabdare sa citesc aberatiile scrise de stefanlovasz... aici ma intreb si eu..... Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Da, de fapt asta era intebarea. (ca sa scri un raspuns trebuie sa citesti intrebarea nu?) Eu nu am avut rabdare sa citesc tot dar uitindu-ma pe subiectele forumului am vazut ca la captolul asta ultima replica a fost data de tine si m-am uitat sa vad ce mama dracului ai putut scrie despre ultima gaselnita. Link spre comentariu
Vizitator COSTIN250 Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Nu sunt eu electrician sau inventator dar se tot rade in topicul asta.Si astept cu nerabdare clipa pana o sa apara perpetuum mobile.si mai priviti prostiile unora pe youtube si din ele poate iti sare o idee. Ex;Viaceslav Struşcenko s a decis, încă din 1975, să construiască un motor magnetic.cititi va rosg si despre el.e ceva important totusi. si dak exista chestia asta electrica faliment din partea mea.numai bine , va salut. Link spre comentariu
arcadius Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Nu sunt eu electrician sau inventator dar se tot rade in topicul asta.Si astept cu nerabdare clipa pana o sa apara perpetuum mobile.si mai priviti prostiile unora pe youtube si din ele poate iti sare o idee.Ex;Viaceslav Struşcenko s a decis, încă din 1975, să construiască un motor magnetic.cititi va rosg si despre el.e ceva important totusi. si dak exista chestia asta electrica faliment din partea mea.numai bine , va salut.ce se vede din youtube e doar un trucaj .nu se poate asa ceva . Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Iesiti cu capul din nori si vedeti ca "perpetuum mobile" nu exista, pina ce si intregul univers are un curs cu nastere si moarte cu un inceput si un sfirsit, ceva vesnic nu exista.Acele masinarii minune care le tot aratati voi pe Youtube sint pacaliciuri pentru naivii (cu scuzele de rigoare), daca era ceva real pe acel atoatestiutor Youtube nu o rezolvam cu energia pina acum? sau i-o fi omorit marile coorporati petroliere pe toti acei inventatori si pe altii nu-i mai duce mintea sa inventeze asemenea "bazaconii".Intradevar, nimic din cea ce gindeste omul azi nu e imposibil, cindva va fi posibil insa totusi sa fim realisti...Apropo si eu astept inventarea masinii timpului, e un fix de al meu, insa nu cred ca o sa am timp destul....Mai bine i-mi vedeam de treaba cu topicul asta, dar poate o fi ceva de invatat si de aici , himmm, idea asta nu mi-a venit pina acum. Link spre comentariu
Vizitator COSTIN250 Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 poate k un perpetum mobile este imposibil, dar rusul are o teorie k din o forta oarecare {n} o poate amplifica cu magneti puernici de 100 ori mai mult decat forta {n}.pt mine e suficient si cred k se poate.in curand o sa ma joc si eu un pic cu asfel de magneti si poate iese ceva/nu o mai luati pe asta cu legile fizici. K nu kred k sa experimentat tot ce a fost de cunoscut in lumea asta si de aici numai istorie si legi,sigur sunt si necunoscute multe .kum se mai descopera si azi locuri ne atinse de om.bafta si multe realizari de bine. Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 poate k un perpetum mobile este imposibil, dar rusul are o teorie k din o forta oarecare {n} o poate amplifica cu magneti puernici de 100 ori mai mult decat forta {n}.pt mine e suficient si cred k se poate.in curand o sa ma joc si eu un pic cu asfel de magneti si poate iese ceva/nu o mai luati pe asta cu legile fizici. K nu kred k sa experimentat tot ce a fost de cunoscut in lumea asta si de aici numai istorie si legi,sigur sunt si necunoscute multe .kum se mai descopera si azi locuri ne atinse de om.bafta si multe realizari de bine. Impresioneaza-ne, la fel cum "n" au tot scris despre ce o sa faca ei cu acest perpetuum si nu au facut nimic la fel o sa faci si tu adica nu o sa postezi nimic cu incercarile tale.Oricum la cum srii ... Link spre comentariu
ADiN Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Daca nu exista perpetum mobile sau orice altceva asemanator...........de ce deschideti subiecte aiurea? Sa va aflati in treaba? Eu va cataloghez drept spameri ..... Link spre comentariu
Vizitator PIPERA Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 un perpetuum mobile se poate realiza in zona unde urca masina la deal,vezi pe youtube. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 da , daaaa....mai taie din ele da-le dracu`... pune mina si mai invata fizica , nenea pipera din peris , ilfov...nu mai credeti orice timpenie de pe youtube... :damergeti matale la clasa a 9 a , acolo unde se invata descompunerea fortelor pe planul inclinat si o sa intelegeti ---daca veti studia cu atentie , desigur --- ca deplasarea in sus , fara aruncare , pe planul inclinat este posibila numai daca aveti o rezultanta indreptata in sus...! evident , n-are de unde sa rezulte asa ceva in vecii vecilor amin... Link spre comentariu
adrian82 Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 o rota cu magneti pozitionati pe ea in litera V am vazut eu iar pentru comanda roata avea o parghie la care comanda doi magneti unu mic sub roata si altu marea deasupra roti.Daca gasesc din nou si imaginea video pe youtube o pun si va tin la curent .Perpetum nu e doar ca odata ce era deblocata rota incepea sa se roteasca fara interupere... pare interesant. Link spre comentariu
vfp_marius Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 o rota cu magneti pozitionati pe ea in litera V am vazut eu iar pentru comanda roata avea o parghie la care comanda doi magneti unu mic sub roata si altu marea deasupra roti.Daca gasesc din nou si imaginea video pe youtube o pun si va tin la curent .Perpetum nu e doar ca odata ce era deblocata rota incepea sa se roteasca fara interupere... pare interesant.aha deci perpetuum nu e numai ca se rotea singura fara ajutor din exterior si fara intrerupere , da pare FOARTE INTERESANT unii dintre noi gasim pe youtube multe da nu toates adevarate :cry:prefer ca topicul asta se se inchida se bat prea mult campii , la bodega cu el Link spre comentariu
adrian82 Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 nu e ma perendem sa se invarta ajutata , multi nu cred de aceea nici nu veti avea parte ca muritori de rand de asa ceva .Oricum romanul chiar daca vede cu proprii ochii nu crede zice ca are vedeni.Si eu spun sa se inchida acest topic fiindca nu s-a venit cu argumete puternice . Link spre comentariu
vfp_marius Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 nu e ma perendem quote] perendev poate ca perendem nam auzit :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum