Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

interfon cu 2 posturi

Vizitator littlea

Postări Recomandate

Vizitator littlea

salutare, as dori sa fac un interfon cu 2 posturi gen wallky-tooky, cum sunt cele de la casele de bilete cfr, cam in acelasi scop imi trebuie, am cautat dar singura solutie am gasit-o in LM107, e bun aveti alte idei....multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• niq_ro

1

pe vremea cand frecventam cursuri de electronica - ne arata noua profesorul de acolo o astfel de "juc?ric?" extrem de simpla formata din inserierea a: o casca telefonica, un microfon cu carbune si o baterie de 1.5 V si merge treaba 9cat de cat)casca telefonica si microfonul cu carbune le gasesti in telefoanele alea vechi cu disc :wink: BAFTA !!!

Link spre comentariu

amplificator ?? :shock: :shock: pai ce sensibilitate sa aiba pe intrare ??? semnalul din microfonul ala e slab tare ..... acolo trebuie un preamplificator ceva pt microfon :wink: intereseaza-te ce si cum lucreaza un microfon deala ..... dar daca pui amplificare (a se citi marire de semnal) deja treci in alte "ape" - mai bine folosesti microfon normal :? montajul asta de care zic eu se poate face simplu din 2 receptoare de telefon vechi - si faci un fel de telefon :wink: partea cu soneria - te las pe tine sa te gandesti cum o faci :) BAFTA !!!

Link spre comentariu

nu stiu ce sa iti spun :( poate un CI deala ar face treaba ...... nu stiu mai bine incearca cu un preamplificator de microfon care sa aiba o amplificare mare - adica sa poata scoate semnalul destul de puternic ca sa poti ataca un difuzor deala de 0,5 sau 1 W/8 ohmi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări