Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema PC

Vizitator niculaee

Postări Recomandate

Vizitator niculaee

Buna ziua, nu demult mi-am luat un PC, si am probleme cu el.Adica, cand dau sa il aprind, pe monitor imi scrie "NO VIDEO INPUT" si dupa aceea "ENTERING SLEEP MODE" si intra in stand-by monitorul, si asa ramane, nici mouse-ul si tastura nu merg.Trebuie tot timpul sa scot toate cablurile din spate, sa astept si dupa aceea merge.Astazi cand ma jucam, un joc, s-a blocat si nu am mai putut sa ii fac nimic, si am dat restart si iara nu mai mergea. Solutii?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca l` ai luat nu de mult inseamna ca ai GARANTIE , In cazul asta apeleaza cu incredere la magazinul de unde l` ai cumparat ! Daca nu ai garantie atunci zii exact ce configuratie ai la el .. procesor , placa de baza , sursa , placa video... etc E posibil sa ai probleme cu Sursa Sunt mai multe probabilitati poate fi si placa video , ramii , hdd`ul ... :sparge: Iti recomand sa te duci la un service sa faci o constatare .. e vreo 20-30 lei .. ASta in cazul in care nu ai garantie

Link spre comentariu
Vizitator niculaee

Am garantie, ma duc maine sa vad, ca am mai fost odata, si cand am ajuns acolo am ramas cu gura cascata cand am vazut ca merge, ma duc din nou si cer detalii, le zic, ca mi s-a mai intamplat odata, si eu cred ca e de la sursa si le zic. MULTUMESC!

Link spre comentariu

stai cu ei si butoneazal pana apare problema .. inchidel / deschidel pana apare .. ca daca nu le arati ii doare in C|_|R .. il pun intr`un colt te cheama a 2-a zii si iti spun ca nu are nimic :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări