Vizitator niculaee Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Buna ziua, nu demult mi-am luat un PC, si am probleme cu el.Adica, cand dau sa il aprind, pe monitor imi scrie "NO VIDEO INPUT" si dupa aceea "ENTERING SLEEP MODE" si intra in stand-by monitorul, si asa ramane, nici mouse-ul si tastura nu merg.Trebuie tot timpul sa scot toate cablurile din spate, sa astept si dupa aceea merge.Astazi cand ma jucam, un joc, s-a blocat si nu am mai putut sa ii fac nimic, si am dat restart si iara nu mai mergea. Solutii?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Daca l` ai luat nu de mult inseamna ca ai GARANTIE , In cazul asta apeleaza cu incredere la magazinul de unde l` ai cumparat ! Daca nu ai garantie atunci zii exact ce configuratie ai la el .. procesor , placa de baza , sursa , placa video... etc E posibil sa ai probleme cu Sursa Sunt mai multe probabilitati poate fi si placa video , ramii , hdd`ul ... Iti recomand sa te duci la un service sa faci o constatare .. e vreo 20-30 lei .. ASta in cazul in care nu ai garantie Link spre comentariu
Vizitator niculaee Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Am garantie, ma duc maine sa vad, ca am mai fost odata, si cand am ajuns acolo am ramas cu gura cascata cand am vazut ca merge, ma duc din nou si cer detalii, le zic, ca mi s-a mai intamplat odata, si eu cred ca e de la sursa si le zic. MULTUMESC! Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 stai cu ei si butoneazal pana apare problema .. inchidel / deschidel pana apare .. ca daca nu le arati ii doare in C|_|R .. il pun intr`un colt te cheama a 2-a zii si iti spun ca nu are nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum