Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptopuri...ce aveti? cum functioneaza? ce pareri aveti?

cristitranca

Ce laptop ati avut/aveti?  

27 membri au votat

1. 1. Ce laptop ati avut/aveti?

• ASUS
      3
    • ACER/E-machines/Gateway
      4
    • HP
      2
    • Lenovo
      1
    • Toshiba
      0
    • Fujitsu Siemens
      5
    • APPLE
      0
    • DELL
      3
    • MSI
      1
    • altele(mentionati)
      9

Postări Recomandate

vreau si eu sa imi cumpar laptop si oscilez intre un ACER cu Core2 la 2,2GHZ 320G hardu si 4 G ddr3 cu placa video ati cu 512 dedicati si un asus cu core i3 4 g ddr3, 500g hardu si 1 giga la placa video. aceru e cam 23 mil+ extindere garantie=24,5 si asusul e 26,5 si va cer si eu niste pareri...care ar merita dintre astea 2? care e mai fiabil? iar apoi un pic din experienta voastra cu ele:ce laptopuri ati avut? cat de bune au fost? ce probleme ati avut? vreau si eu sa stiu si eu ce laptopuri aveti, ce parere aveti de ele....deoarece vreau si eu sa iau un laptop si sunt interesant de pataniile altora

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristitranca

2

• Stefan

2

• Jimmy

1

• alexutu

1

Top autori în acest subiect

dintre acer si Asus clar Asus, nu am o parerere prea buna despre Acer dar nici cu Asusul nu ma laud prea tarepatanie la 2 laptuci: un MSI si un Fujitsu Siemens - trantit ecanul => crapat Hdd-ul :speriat inexplicabil totusi la un soc asa mic (laptop in functiune)laptop Myria si MSI- chipset video dezlipit Recomandare: intreaba la service-uri care sunt marcile cele mai des reparate si vezi si caracteristicile acumulatorului.

Link spre comentariu
Vizitator nanutza

am avut 1 an si 8 luni toshiba :procesor 2 ghz intel dual core, 4 giga rami..ce pot sa spun este k e un leoptop bunicel. Am facut compratie intre toshiba al meu (cel de sus) si un hp pavilion (proc de 2 ghz si 2 giga ram) la ambele bagat windowsul in aceeasi zii , am vrut sa vedem kre se descurca mai bine in conditii de "stres" si HP UL a iesit invingator.. Nu uita sa iei in considerare si dell urile ,sunt f bune si rezistente si am vazut la emag ca sunt si oferte .Acum de 4 zile mi-am luat un sony vaio ,proc de 2,2 ghz si 4 giga ram. pana acum este pe primul loc in opinia mea, mai am sa incerc apple. .le. acum am vazut kti bani vrei sa dai pe leptop. eu am dat pe sony 28 mil cu transp gratuit .poti arunca si o privire la acel sony vaio de 23-24 mil, proc de 2 ghz si 3 giga ram. nu am auzit pe nimeni pana acum sa fii avut probleme cu vrunul.

Link spre comentariu

Pot spune OFF TOPIC ?! Eu am un laptop P1 primit, Compaq Armada. Carcasa este pe la colturi crapata. Cred ca daca-l busesc de perete tot nu pateste nimic. Este FOARTE vechi , dar bateria ine lejer 2,5 ore lasat sa cante in Winamp cu LCDul aprins.Se pare caci calculatoarele vechi nu au auzit de condensatori umflati (nici sa nu le spuneti :da de ei!). Pot naviga cu el pe net foarte simplu, pot scrie memorii si microcontrolere la perfectie....este cam tot ce ma intereseaza.

Link spre comentariu

am si eu un armada vechi vechi vechi .... foarte vechi si pot spune ca e cel mai rezistent laptop pe care am pus mana.am calcat pe el si nu are nimic, doar o mica crapatura langa balama. a fost trantit - nik, nu pot da in perete cu el deoarece stric peretele :bataie

Link spre comentariu

eu vreau sa dau maxim 26,5 milioane.....

de sony nu ma ating..sunt scumpe..., si nici de cele cu video integrat si fara tastatura numerica(dell-urile)

acerul e asta: http://www.cel.ro/laptop-notebook/noteb ... 70-win7-l/

si asusu-ul e asta http://www.cel.ro/laptop-notebook/noteb ... -hd5470-l/

vreau pt de toate laptopul...si jocuri si filme si compresie de filme si prelucrari de poze..cam de toate

si inca ceva...sa nu fiu nevoit sa il schimb la scurt timp...adica sa ma tina 4 ani(sa nu se strice). configuratiile le-am ales ca sa imi fie utile 3-4 ani...

diferenta de pret intre asus si acer ar veni din procesor si memoria placii video si hard disk, dar oare se merita?

acer-urile au probleme oare?

Link spre comentariu

Pana acum am pus aproape numai pe acer si sunt destul de bune. Banuiesc ca nici asus-ul nu este prost, am in pc mai multe componente asus si nu fac probleme.Daca stii ca o sa-ti foloseasca acei 512mb in plus la placa si restu de giga la hard, atunci mergi pe asus.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

momentan folosesc un hp dv6 1229et destl de bun bateria tine aproximativ 2 ore la setari de performanta defalt merge foarte bine il am de un an si sunt foarte multmit de el, merge sa te infingi si intr-un joc mai tareinainte de asta am avut un benq am fost foarte multmit de el n a fost desfacut niciodata desi are 4 ani si e folosit in continuare de prietenafratele meu are un acer 5737z la care in urma cu 4 zile i-am facut un reball la gpu/este si un topic unde ceram ajutor/ un slot de rami refuza sa functioneze are un sistem de racire deficitar tota caldura din cpu se duce in gpu apoi e evacuata. am cautat o bucatica de tabla de cupru de 0,6 mm care am pus-o intre gpu si sistemul de racire pentru ca acesta nu mai calca drept pe toata sprafata cipului grafic intradevar se vede o diferenta 55 de grade la un test de stabilitate pe procesor si 60-62 pe grafic full load 76 prag maxim fata de 84 sau chiar mai mult ca se stingea atomat banuiesc ca pe la 90.acumulatorii la acer sunt cam petarde

Link spre comentariu

Intre ACER si ASUS, clar, ASUS. Fara niciun fel de discutii.Personal am 2 HP'uri relativ noi (procesoare Turion X2, 2GB RAM, chipseturi video medii adica se poate juca pe ele), si sunt multumit de ele (le am de aproape 2 ani) insa dupa ce am stat sa le bibilesc. Unul din ele, asa cum mi'a venit la cumparare, nici macar nu putea reda un MP3 fara sa se impiedice. La HP e controlul calitatii foarte prost, ori iti pica in prima luna ori te tine ani buni. La unul din HP'urile mele (dv5-1120eh) mi s'a intrerupt panglica de la touchpad in prima saptamana. Am schimbat'o cu una dintr'un DVD writer si alta problema nu am mai avut de atunci.O verisoara a mea are ASUS si e foarte multumita. Ca sa nu zic ca face HP'urile mele de ras la raportul pret/performanta... dar l'a luat cu un an dupa mine, si evident ca preturile au scazut intre timp.In orice caz, orice iti iei, razi instalarea de Windows care vine cu ele si iti pui sistemul pe curat doar cu drivere, fara mizeriile alea de softuri de media sau mai stiu eu ce, care dupa ce ca nu isi fac treaba incetinesc si restul programelor.

Link spre comentariu

Eu am un Acer Aspire 5720 si in afara de curatat de praf si schimbat pasta de la procesor si web-cam-ul nu am avut nici o problema cu el.Il am de 4 ani si nu am avut probleme majore,bateria tine 1 ora.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări